reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wogóle dziś była u mamy i siostry i zeszłyśmy na imiona dla chłopców. Więc ja mówię, że juz mówie Gabryś :) Zas moja siostra co zrobiła? Podeszła do mnie i staneła przy brzuchu i głośno mówiła Antoś, Antoś :D Zaczęłam się i mówię, że jak juz będę czuła ruchy wyraźnie będę przez jeden dzień mówić Gabryś, a kolejny dzięń Antoś. I zobaczymy na jakie imię zareaguje :D

Wogóle dziś była u mamy i siostry i zeszłyśmy na imiona dla chłopców. Więc ja mówię, że juz mówie Gabryś :) Zas moja siostra co zrobiła? Podeszła do mnie i staneła przy brzuchu i głośno mówiła Antoś, Antoś :D Zaczęłam się i mówię, że jak juz będę czuła ruchy wyraźnie będę przez jeden dzień mówić Gabryś, a kolejny dzięń Antoś. I zobaczymy na jakie imię zareaguje :D

Ja mam Antosia:) mały łobuziak z niego:)

Ja sie zastanawiam nad Antos, Ignas, Mikolaj, Franek i jakos nie wiem czy takie chce czy nie[emoji20]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, nie macie problemu z ubraniami?
Ja juz zadnych spodni i sukienek nie zaloze. Nawet bluzki male, brzuch sie nie miesci.
Kupilam jedna kiecke i tak latam w niej codziennie bo wygodna.
Kupilam spodenki i koszulke i latam w tym po domu.
Chcialam sobie cos kupic zeby do ludzi wyjsc, ale wszystko co mierze to wyglada na mnie okropnie. Nawet glupich ladnych krotkich spodenek nie moge znalezc[emoji20]
A szkoda mi wywalac duzo pieniedzy na ubrania ciazowe, bo potem ich nie zaloze.

Ja sie zastanawiam nad Antos, Ignas, Mikolaj, Franek i jakos nie wiem czy takie chce czy nie[emoji20]

Powiem Ci tak. Kolexanka do dnia porodu mówiła Stefanek a jak urodziła i spojrzała na synka to od razu był Dawid :)
Ciężko coś wybrać. Staram się jeszcze M przekonać do Antosia. Jak nie to zostanie Garbys

Strawbelka a patrzyłas na szmatach ewentualnie na jakiś grupach z ciuchami czy ktoś nie ma na sprzedaż? Sukienek to mam sporo do wyboru i wszystkie na szczęście luźne. Jak brzuch będzie większy to i tak się zmiesci.

reklama
Do góry