reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Wogóle dziś była u mamy i siostry i zeszłyśmy na imiona dla chłopców. Więc ja mówię, że juz mówie Gabryś Zas moja siostra co zrobiła? Podeszła do mnie i staneła przy brzuchu i głośno mówiła Antoś, Antoś Zaczęłam się i mówię, że jak juz będę czuła ruchy wyraźnie będę przez jeden dzień mówić Gabryś, a kolejny dzięń Antoś. I zobaczymy na jakie imię zareaguje
iga2421
Wogóle dziś była u mamy i siostry i zeszłyśmy na imiona dla chłopców. Więc ja mówię, że juz mówie Gabryś Zas moja siostra co zrobiła? Podeszła do mnie i staneła przy brzuchu i głośno mówiła Antoś, Antoś Zaczęłam się i mówię, że jak juz będę czuła ruchy wyraźnie będę przez jeden dzień mówić Gabryś, a kolejny dzięń Antoś. I zobaczymy na jakie imię zareaguje
Ja mam Antosia mały łobuziak z niego
G
Gość
Gość
Ja sie zastanawiam nad Antos, Ignas, Mikolaj, Franek i jakos nie wiem czy takie chce czy nie[emoji20]Wogóle dziś była u mamy i siostry i zeszłyśmy na imiona dla chłopców. Więc ja mówię, że juz mówie Gabryś Zas moja siostra co zrobiła? Podeszła do mnie i staneła przy brzuchu i głośno mówiła Antoś, Antoś Zaczęłam się i mówię, że jak juz będę czuła ruchy wyraźnie będę przez jeden dzień mówić Gabryś, a kolejny dzięń Antoś. I zobaczymy na jakie imię zareaguje
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Dziewczyny, nie macie problemu z ubraniami?
Ja juz zadnych spodni i sukienek nie zaloze. Nawet bluzki male, brzuch sie nie miesci.
Kupilam jedna kiecke i tak latam w niej codziennie bo wygodna.
Kupilam spodenki i koszulke i latam w tym po domu.
Chcialam sobie cos kupic zeby do ludzi wyjsc, ale wszystko co mierze to wyglada na mnie okropnie. Nawet glupich ladnych krotkich spodenek nie moge znalezc[emoji20]
A szkoda mi wywalac duzo pieniedzy na ubrania ciazowe, bo potem ich nie zaloze.
Ja juz zadnych spodni i sukienek nie zaloze. Nawet bluzki male, brzuch sie nie miesci.
Kupilam jedna kiecke i tak latam w niej codziennie bo wygodna.
Kupilam spodenki i koszulke i latam w tym po domu.
Chcialam sobie cos kupic zeby do ludzi wyjsc, ale wszystko co mierze to wyglada na mnie okropnie. Nawet glupich ladnych krotkich spodenek nie moge znalezc[emoji20]
A szkoda mi wywalac duzo pieniedzy na ubrania ciazowe, bo potem ich nie zaloze.
ewelin86
Powiem Ci tak. Kolexanka do dnia porodu mówiła Stefanek a jak urodziła i spojrzała na synka to od razu był DawidJa sie zastanawiam nad Antos, Ignas, Mikolaj, Franek i jakos nie wiem czy takie chce czy nie[emoji20]
Ciężko coś wybrać. Staram się jeszcze M przekonać do Antosia. Jak nie to zostanie Garbys
G
Gość
Gość
Iga, Antos mi sie bardzo podoba, tylko Antoni to juz wydaje mi sie mega powazne.Ja mam Antosia mały łobuziak z niego
To samo mam z Ignas i Ignacy, z Franek i Franciszek.
ewelin86
Ale można też Antek wołaćIga, Antos mi sie bardzo podoba, tylko Antoni to juz wydaje mi sie mega powazne.
To samo mam z Ignas i Ignacy, z Franek i Franciszek.
reklama