reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Martini fajnie ze masz to juz za soba, ja jutro sie wybieram, na sama mysl chce mi sie rzygac... bleeee. Wlasnie pilas glukoze z cytryna? Bo slyszalam, ze niby nie mozna :/

Pisanko ale mialas noc, ostro, odespij w dzien :-)
Oby tylko wynik byl ok , zeby nie powtarzac na sama mysl sie wzdrygam. Nie nic nie kombinowalam z cytryna , bo tez czytalam ze nie powinno sie. Prawde mowiac zostawilam na dnie moze kieliszek.... bo poprostu czulam ze to dopijajac zwymiotuje , a wtedy bylaby powtorka :(

reklama
Ewelin, u nas dobrze. Mała rosnie, jest bardzo ruchliwa. jestesmy po ostatnich prenatalnych (w 30tc) i w zasadzie wszytsko ok, musimy nerki kontrolować. Córeczka ustawiona posladkowo, wiec na tę chwilę raczej cc. szyjka ok, ale brzuch cały czas się napina, wiec odpoczynek :)
mam trochę przytyc (do tej pory 5,5kg), bo mały brzuch itd na szczęscie wyniki ok:)

Czytałam, że u Ciebie chłopak:) gratuluję! kiedy teraz masz jakieś badanie?

Iga, lubię czytać blogi z polecania, więc i ja tam zajrzę ;)

dziewczyny, ja piłam glukozę z sokiem z jednej cytryny - ile labo i lekarzy, tyle opinii.

Ewelin, u nas dobrze. Mała rosnie, jest bardzo ruchliwa. jestesmy po ostatnich prenatalnych (w 30tc) i w zasadzie wszytsko ok, musimy nerki kontrolować. Córeczka ustawiona posladkowo, wiec na tę chwilę raczej cc. szyjka ok, ale brzuch cały czas się napina, wiec odpoczynek :)
mam trochę przytyc (do tej pory 5,5kg), bo mały brzuch itd na szczęscie wyniki ok:)

dziewczyny, ja piłam glukozę z sokiem z jednej cytryny - ile labo i lekarzy, tyle opinii.
Anika, Ty masz do tej pory tylko 5,5 na plusie?
Ja koncze 17 tydzien, a juz mam 5 kg na plusie[emoji20]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelko, tak, z tego to 0,5kg przez ostatni miesiac. nie martw się - moze być tak, że waga stanie Ci w któryms momencie. a poza tym, nie ma co się porównywac, bo kazdy organizm jest inny. u mnie jest to tez pewnie kwestia diety - bezglutenowa, niskocukrowa itd

jak Ty się czujesz?

Nie ma tam dużo do czytania bo to blog kulinarny więc same przepisy ale niektóre wypróbowane i przeze mnie i są fajne. Tylko jak ty na diecie bezglutenowej i niskocukrowej to nie wiem czy coś tam dla siebie znajdziesz:) ale zajrzeć możesz;)
A teraz sezon na cukinię a siostra jest jej maniaczką to sporo rzeczy tam wrzuciła.
Nie wiem kiedy ci minęlo te 31 tyg. Czyjeś ciąże tak szybko lecą...

Dzień doberek :D
Kolejny słoneczny,ciepły dzień,co dziś w planach macie?
Ja właśnie wybieram się na zakupy na obiadek, nie mam weny.
Obrałam za cel sklep sporo oddalony od domu żeby sobie dłuższy spacer zrobić bo w domu już zwariować można :p ciekawe czy dojdę ;)
Miłego dnia brzuchatki :p:D

Aniko dziękuję :) Super, że wszystko jest ok :) Ale leci ten czas, jeszcze trochę i Pola bedzie z Tobą :) No to mało przytyłaś. U mnie ostatnio waga stanęła w miejscu. No ale każdy organizm jest inny

W pon będę umawiać na na połówkowe i myślę, że za jakieś 2-3 tyg by były. Czeka mnie tez glukoza no i muszę zrobić mocz z posiewem, bo mam bakterie :(

Strawbelko, tak, z tego to 0,5kg przez ostatni miesiac. nie martw się - moze być tak, że waga stanie Ci w któryms momencie. a poza tym, nie ma co się porównywac, bo kazdy organizm jest inny. u mnie jest to tez pewnie kwestia diety - bezglutenowa, niskocukrowa itd

jak Ty się czujesz?
Czuje sie super? Tylko mam slaba kondycje teraz, bo szybko sie mecze, ale z tego co pisza dziewczyny, one tez tak maja[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry