reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Na pewno wrócimy i to w przeciągu roku po porodzie, no chyba że synuś tak mi da w kość że wstrzymam się z kolejnym dopóki nie skończy 18 lat;)
My tak samo planujemy jeszcze wlasnie w ciagu roku wrocic po kolejnego kropka, jakos szkoda mi ich, mam jeszcze 3 zamrozone. Ale na razie tak zle sie czuje, ze modle sie tylko aby był juz drugi trymestr ;p

reklama
Pisanka ja mialam na karcie oznaczenia w jakich są nośnikach i wyglada na to, ze kazdy osobno. Mam znajomych co maja blizniaki i mowia, ze nigdy wiecej dzieci :D laska sie panicznie boi ciazy teraz, ma wlasnie 2 chłopaków, ale siedza z nimi tylko w domu, nie wychodza nigdzie, wiec dzieci sa mało cywilizowane i oni na to narzekaja, a w sumie sami tak trzymaja pod kloszem, to nie ma sie co dziwic.

Pisanka ja mialam na karcie oznaczenia w jakich są nośnikach i wyglada na to, ze kazdy osobno. Mam znajomych co maja blizniaki i mowia, ze nigdy wiecej dzieci :D laska sie panicznie boi ciazy teraz, ma wlasnie 2 chłopaków, ale siedza z nimi tylko w domu, nie wychodza nigdzie, wiec dzieci sa mało cywilizowane i oni na to narzekaja, a w sumie sami tak trzymaja pod kloszem, to nie ma sie co dziwic.
Ja też się bije ze na wsi zdziczeja :( ale m w mieście nie chce i npewno 5-10 lat będziemy na wsi. Ale zapisze ich na tańce jak zaczną chodzić haha niech obcy się zajmują haha

Strasz mnie dalej :p dobrze ci idzie. Haha :p

Dziewczyny super wieści. Chłopaki zdrowe, to najważniejsze. Wygląda na to że moja córka będzie rodzynką [emoji4]
Nikaa powodzenia, czekamy na wieści.

A myślicie że oni je zamrażarka podpisane każdy oddzielnie bo mam jeszcze dwa zarodki 8b jeden 7 b i jeden 5b i zaczęła bym od najslabszego
To chyba zależy od kliniki, najczęściej zagrażają po dwa ale jak są różnej klasy to może słabszy z silniejszym, nie wiem, najlepiej dopytać w klinice

My tak samo planujemy jeszcze wlasnie w ciagu roku wrocic po kolejnego kropka, jakos szkoda mi ich, mam jeszcze 3 zamrozone. Ale na razie tak zle sie czuje, ze modle sie tylko aby był juz drugi trymestr ;p
U mnie drugi trymestr jest super, wszystkie mdłości i wymioty jak ręką odjął także życzę by u ciebie było podobnie

1469623034608.jpg

Dzień dobry, jestem Szymek , mam 54 cm, ważę 3150 i mam 10/10 punktów w skali apgar

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469623034608.jpg
    1469623034608.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 259
reklama
Do góry