reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa wytrwałości i siły :* już niedługo zobaczysz swojego malutkiego synka :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*

LIPIEC

17:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
19: wszystkozajete - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek
27: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Ale nas już dużo :)[/QUOTE]

reklama
Witajcie :)
Ja wczoraj zaszalalam juz i dzidzie wiekszosc juz okupilam jesli chodzi o ubranka 56 i 62... doslownie kilku rzeczy jeszcze brakuje :) Te "najgrubsze" rzeczy zostawiamy juz na wrzesien. Pozniej srednio sie czulam...plecy bolaly, w dole brzucha tez, ale polezalam przez noc i przeszlo - troche sie nachodzilam i pewnie dlatego :(

Witajcie :)
Ja wczoraj zaszalalam juz i dzidzie wiekszosc juz okupilam jesli chodzi o ubranka 56 i 62... doslownie kilku rzeczy jeszcze brakuje :) Te "najgrubsze" rzeczy zostawiamy juz na wrzesien. Pozniej srednio sie czulam...plecy bolaly, w dole brzucha tez, ale polezalam przez noc i przeszlo - troche sie nachodzilam i pewnie dlatego :(
MartiniM pokaz co kupilas[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
Kurcze u mnie wczoraj zawiało wiatrem i neta nie mialam, w dodatku okno ptrzytrzasneło zupełnie nowa firankę i zrobiła sie dziura, jestem taka wsciekła, taka piękna firanka :(:(:( ehh uroki mieszkania na wsi
Pisanka super, ze wszystko dobrze, a lekarz próbował sprawdzic płec drugiego dzieciaczka?
Tequila a co z wada serduszka? cos wiadomo wiecej?

Hej dziewczyny
Kurcze u mnie wczoraj zawiało wiatrem i neta nie mialam, w dodatku okno ptrzytrzasneło zupełnie nowa firankę i zrobiła sie dziura, jestem taka wsciekła, taka piękna firanka :(:(:( ehh uroki mieszkania na wsi
Pisanka super, ze wszystko dobrze, a lekarz próbował sprawdzic płec drugiego dzieciaczka?
Nie patrzył wogóle na płeć. Ani tamtej nie potwierdził ani nic. Wtedy to on tylko spojrzał i mówił że chyba chlopak ale to tak tylko na oko ;) więc jeszvze miesiąc :(

reklama
Hej dziewczyny
Dlatego ja nie mam firanek :p
Na zwykłym sprzęcie nie są w stanie niczego sprawdzić, będzie wiadomo coś więcej po drugich prenatalnych i echu serduszka. Choć mam nadzieję że wszystko będzie ok i mój synuś będzie zdrowy :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry