reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej Szczęściary po in vitro:)
Jeśli mogę się dołączyć do forum to mam takie pytanie do którego tyg brałyście luteinę???
Jestem w 22 tc po udanej za pierwszym razem próbie IVF dzięki klinice w Białymstoku o nazwie "KRIOBANK" i dzięki cudownej Dr Kuczyńskiej, która dała Nam szansę na ten maleńki cud(oczywiście miałam ogromną hiperstymulację, ale przetrwałam)
Dziś zaczęłam 37 tc i Luteine biorę nadal

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejjjj co do przytulanka to ja przy bliźniakach mam zakaz ale nawet mimo zakazu bym się nie zdecydowała. Sny erotyczne męczą mnie czasem 3 w środku jednej nocy!!! I potem spokój tydzień a czasem kilka dni pod rząd. Nigdy tak nie mialam no ale wytrzymam :) w 1 trym miałam straszna ochotę a teraz nie bardzo a po takich snach budze się przerażona i modlę aby te orgazm był tylko snem hahahaha
Fusun rozumiem już o co chodzi. Ja zapytam swojego lekarza czy w razie szybkiego skracania od razu mi założy pessar bo nie chce ryzykować. Ciekawa jestem czy szyjka się skrocila przez 10 dni.
Agatek byłaś w tym tesco? :)

Pisanka cos dzis kupila z mezem na szmatach?
Pochwal sie zdobyczami ze szmat i z Primarka.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Szmaty z mężem jutro :) dzisiaj tylko kupiłam suszarke do ubrań rozkładana bo w tesco były z viledy za 99 zl bo tak to po meblach wieszalam pół roku :p
Jak zrobię foty wstawię primarka no i tesco wczoraj hihi reniferki

Pierwsze z tesco za 37 zł.za sztukę na promo

Załączniki

• DSC_0917.jpg
    DSC_0917.jpg
    51,6 KB · Wyświetleń: 101
  • DSC_0918.jpg
    DSC_0918.jpg
    60,3 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC_0919.jpg
    DSC_0919.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 100
  • DSC_0921.jpg
    DSC_0921.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC_0922.jpg
    DSC_0922.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC_0923.jpg
    DSC_0923.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 87
Ja po wizycie. Pęcherzyk nadal jest, a w nim pulsujący zarodek, zatem serduszko bije. Uff!!! Dostałam dodatkowo 2x2 luteinę podjęzykową (nie jest aż taka paskudna). Krwawienie nie wiadomo skąd, może z jakiejś tam pustej przestrzeni w macicy, którą na usg wypatrzyła. No ale najważniejsze, że się kropka trzyma - kamień z serca!

reklama
Witajcie mamusie;)) mam małe pytanie do doświadczonych powiedzcie mi jakie są dodatkowe opcje typu AH itp możliwe w Novum? Chcę prosić lekarkę teraz o wszystko co możliwe aby zwiększyć sobie szansę a nie wiem co oferują.

Do góry