reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczyny
Martka w sumie to nie pamietam kiedy sie zaczeły obrzęki, gdzieś w 7 miesiacu juz nie bylam w stanie zapiąc kozaków na łydki, ale ja mam straszna tendencje do puchnięcia, bo nawet jak jest ciepło i jestem koło rzeki/jeziora to od razu paluchy i stopy 2 razy większe. A bierzesz moze Acard? na gestozowych forach czytałam, ze lekarze przepisuja, wczoraj pytałam mojego i mowił, ze dopiero po 20 tc bede mogla sobie brac po poł tabletki.
Nikaaa o to poród juz sie zbliza wielkimi krokami :) ale jeszcze jakbys z tydzien wytrzymała to było by super :) dawali Ci sterydy na rozwój płuc w szpitalu?
Nie dawali bo już jestem w takim tygodniu że już mu nie trzeba

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny
Martka w sumie to nie pamietam kiedy sie zaczeły obrzęki, gdzieś w 7 miesiacu juz nie bylam w stanie zapiąc kozaków na łydki, ale ja mam straszna tendencje do puchnięcia, bo nawet jak jest ciepło i jestem koło rzeki/jeziora to od razu paluchy i stopy 2 razy większe. A bierzesz moze Acard? na gestozowych forach czytałam, ze lekarze przepisuja, wczoraj pytałam mojego i mowił, ze dopiero po 20 tc bede mogla sobie brac po poł tabletki.
Nikaaa o to poród juz sie zbliza wielkimi krokami :) ale jeszcze jakbys z tydzien wytrzymała to było by super :) dawali Ci sterydy na rozwój płuc w szpitalu?
Nie biore acardu, dzisiaj robilam badania sód, potas w normie kreatynina minimalnie poniżej normy

Ja mam wizyte o 15.20 ,ale na szczescie nie dluzy mi sie zabardzo , od rana szybko , szybko i pojechalam do pracy po ostatnie rozliczenie sie z pracodawca, pozniej z tej radosci widoku pieniazkow polecialam do CH i kupilam sobie 2 lakiery do paznokci i 2 pary majtaskow :D od razu humor lepszy. Zaraz biore sie za obiadek mig mig i trzeba bedzie sie szykowac :)

Byłam w szoku bo szykowałam sie na najgorsze juz na korytarzu płakałam :( a pozniej jak zobaczyłam małego ludka i puścił dźwięk serduszka to znowu sie poryczalam [emoji7] ale to juz ze szczęścia [emoji7] moj maz nagrał filmik z usg wiec co chwile robię sobie seanse [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz tez jestem po :)
Szyjka dluga,zamknieta (nie wiem ile dokladnie) dr powiedzial ze wszystko pieknie wyglada, posluchalam serduszka. A co do plci to wieki szooook dla nas , otoz.... dalej niewiadomo :D :D juz zaczynamy sie z tego smiac , bo psikus niezly...jak na polowkowych sie nie dowiem to to bedzie szczyt :p

reklama
No proszę nie zdążyłam nawet życzyć powodzenia na wizytach a tu już po relacjach :-Dcieszę się że wszysko jest ok:tak:
MartiniM niezły uparciuch z tego twojego malucha, jak tak dalej pójdzie na sali porodowej poznacie płeć :p
Mavi gratuluję :tak: stwórz suwaczek i pochwal się datą porodu :D
A ja dziś w poszukiwaniu spodni ciążowych kupiłam body i misia oczywiście spodni nie było :p
Miłego dnia mamuśki

Do góry