reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

cześć babolki:) oj nie było mnie znów trochę... puki co jeszcze nie nadrobiłam, ale postaram się choć kilka stron do tyłu.
My puki co jeszcze w dwupaku, ale od 6 stycznia leżymy bez wstawania- tylko do wc i pojeść. Szyjka bardzo krótka i miękka. oby mały pozostał jak najdłużej w brzuszku. Generalnie czujemy się dobrze, wyprawka dla malca w komplecie i czekamy cierpliwie. w międzyczasie staram się zaliczyć sesję.

reklama
No trudno, Sznurki, to nie zszokuję elegancją w szpitalu.
:-D dobre...
a moze popros kosmetyczke do ktorej chodzilas wczesniej, ja mysle, ze jak jest mniej wiecej zaprzyjazniona to po godzinach moze wpadnie do ciebie, najwyzej wiecej jej zaplacisz...
powiedz mi czy ty robisz sobie hybrydy? ja robilam przed ciaza jakis pol roku, bylam zachwycona..ale gdzies przeczytalam, ze w ciazy nie mozna, wiec teraz sie boje. ale juz spotykam ktoras z kolei mame, ktora hybrydy od poczatku robi i wszystko jest ok...
madzialenak...no poka ten brzuch...ja juz sie nie moge doczekac...porownam sobie z moim, ktorego prawie nie ma:confused2:
anioleczek...to jak ty zaliczasz sesje jak siedzis w domu? u mnie to trzeba bylo dymac na uczelnie...nikt by ci na reke nie poszedl, dlatego tez wczesniej sie nie zdecydowalam na ciaze:dry:

anioleczek milo ze jestes, odpoczywaj, czekamy na zdjecie maluszka, jeszcze 3 tyg, myslisz ze dotrzymasz? Ja tez w trakcie sesji i ten nieszczesny mgr pisze...a raczej stoję bo nie mam materiałow na ostatni rozdzial. Dzis wizyta na 19.00 3majcie kciuki ! :)

Millia, ja bym chciała żeby cokolwiek ktoś zrobił. A powiedział, że mi jutro zrobi, tyle że boję się, że po jego zabiegu już nigdy nie będę musiała pazurków sobie obcinać. :-) mojej babce zaczął się sezon na laser, wiem, że mogłaby nie wychodzić z pracy, sama jej trzy koleżanki w tym tygodniu podesłałam, a też ma małą córkę. Ja Was dziewczyny podziwiam z tą nauką. Mnie się nic nie chce.

Hmmm.. no właśnie to jak to jest w tymi tygodniami ciąży, bo ja zawsze myślałam tak jak lilonka I jeśli jest 16t5d to jestem w 16 tygodniu i tak też mam wpisywane do książeczek ciążowych.

Misia, może lepiej zostań jeszcze w szpitalu? Tak - na wszelki wypadek... odpukać, odpukać. W domu to zawsze trudniej człowiekowi leżeć bo i pokus więcej - a to wstanę i zrobię sobie herbatę, a to wstanę po książkę, a to po to a to po tamto...

U mnie jakiś spadek formy... czy coś się z ciśnieniem dzieje? Brzuch ciągnie, spać się chce i humor do d.... Spadam, bo nie chce smęcić.

miliaa hybrydowe paznokcie nie sa szkodliwe w ciazy. Nie udowodniono zadnych szkodliwosci dla plodu.Pewnym problemem jest okres około- porodowy. Przy porodzie drogami natury paznokcie żelowe, akrylowe czy tipsy nie stanowią żadnej przeszkody pod warunkiem, że są dostatecznie krótkie. Inaczej sprawa wygląda, gdy zachodzi konieczność wykonania ce- sarskiego cięcia.Podczas tego zabiegu, by dokładnie monitorować stan pacjentki, zakładany jest na palec tzw. pulsoksymetr. Aby podawał on prawdziwe dane, płytka paznokciowa musi być naturalna i czysta tzn. niepokryta żadnymi chemika- liami.

Mi też sie nie chce uczyć. Ale teraz jak bym odpuściła ostatni semestr przed mgr to bym była frajer...

Misia...ja mam tak samo, nic mi sie nie chce. mialam zrobic opinie dla dzieciakow do pracy, ale caly czas sie usprawiedliwiam, ze skoro jestem na l4 to nie musze...i nie robie...
Kate...dzieki! jak tylko bede po genetycznym i wszystko bedzie ok to zapisuje sie od razu na pazurki...mysle, ze duuuuzo lepiej sie poczuje.:tak:

reklama
Do góry