reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kate, ja byłam w 12t. U nas bąbel jest nieco większy niż wynika z jego "wieku" i moja ginka poleciła aby nie czekać do ostatniego tygodnia...

Pochwalę się - wczoraj po raz pierwszy poczułam bąbla - laskotanie po prawej stronie brzuszka. Cudowne uczucie i nie mam wątpliwości, że to coś innego. Piękne.. to tak jakby ze mną rozmawiał :-) Chcę więcej !!!

reklama
Coleta gratuluje pierwszych ruchów. Poczekaj jeszcze trochę, a dostaniesz w pęcherz i zrobisz sprint do toalety. To dopiero jaja. :-)

Kate...ja juz jestem umowiona na usg genetyczne, wtedy to bedzie moj 12t4d...tak kazala mi ginka z kliniki...
z reszta i tak musze pojechac, bo konczy mi sie L4 ;-) ja juz mojego babla nie widzialam prawie 3 tygodnie i drze z kazdym dniem bardziej...

coleta...jejku, gratuluje!! ale to musi byc cudowne uczucie...!

dziewczyny a ja chora...kurde leje mi sie z nosa a jak nie leje to zatyka tak, ze nie moge oddychac...masakra. macie sprawdzone sposoby na katar? poki co biore wode morska, mysle nad inhalacjami, ale sie boje, bo nie wiem co moge wdychac...:confused:

Milia na katar można: wodę morską, euphorbium (tylko nie za dużo), inhalacje z majeranku, soli morskiej, mięty. Ale niestety to nie działa. Najbardziej pomaga euphorbium. A jeszcze bardziej przeczekanie. Ja już 2 raz mam katar od początku roku i niestety trzeba przetrzymać. A z inhalacjami to uważaj, bo od nich może głowa boleć.

ja bede miala usg genetyczne tez tak w 12 tygodniu i umowiona jestem do poradni genetycznej na badania tez tak w 12 tyg

pozdrawiam Was Mamusie!!

A ja dziewuszki idę podglądać moje maleństwo już 4.02 w poniedziałek. Nie mogę się doczekać :-). W poniedziałek doktor zapisze mnie już na badanie przezierności.

coleta
ale Ci zazdroszczę, to musi być cudowne uczucie.

Mega fajnie!
U nas podglądanie maluszka we wtorek a dziś obszywam polarek mikly na kocyk, który zakupiłam - kolor neutralny (fiolet) więc będzie OK i dla chłopca i dziewczynki.

reklama
czesc ja tez łeb w łeb z milia i sznurki:)))
coleta super wieści żeby tylko nie kopało zbyt bolesnie:)))
ja prenatalne mam dokładnie za tydzień czyli bedzie 12 tydz ale to lekarz mi tak ustalił ja chcialam tydz później ale lekarz stwierdził że on uważa że 12tydz jest najlepszy więc cóż ufam mu:)

Do góry