reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hejka :) nie tak zamierzałam sie przywitać na tym wątku, ale mam bardzo ważne pytanie... Dzisiaj mam 21dpt od wczoraj w nocy czuje dziwne kłucia w brzuchu z lewej strony- niewiele nad wysokością wzgórka łonowego troszkę po lewej. Moze gdyby to były delikatne kłucia to bym sie tak nie przejmowała, ale to boli jakby mi ktoś igle tam wbijał i tak co jakis czas. Lekarz jakby cos sie działo kazał od razu jechac na do szpitala, ale nie chciałabym wyjsć na panikare :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po badaniach krwi. Wracając kupiłam.sobie 2 kg bobu i kilo.czeresni omnomnom i malinki. Zjadłam śniadanie i teraz.zajadam się witaminkami owocowymi hihi. A humor.jak.zawsze do du... ;) co zrobix taki mój urok dwa lata w małżeństwie i dwa lata sama... Na co to komu :)

TeQuila co do ruchów to wątpię ja poczułam coś kilka dni temu jakieś musniecie dwa razy inne niż gazy ale.do.tej pory nie wiem.co.to było i czy to to... Myślę że o ruchach możemy mówić za 2-4 tygodnie. Zjem.czeresnie podobno po nich dzieci szaleją i zobaczymy :)
Jeżeli na łożysko na tylnej ścianie to wtedy możesz poczuć i w 16 tygodniu jeżeli na przedniej to moja bratowa prawie całą ciążę nie czuła. Wiesz gdzie masz.lozysko?

Ja już po badaniach krwi. Wracając kupiłam.sobie 2 kg bobu i kilo.czeresni omnomnom i malinki. Zjadłam śniadanie i teraz.zajadam się witaminkami owocowymi hihi. A humor.jak.zawsze do du... ;) co zrobix taki mój urok dwa lata w małżeństwie i dwa lata sama... Na co to komu :)
Ja właśnie gotuję bób, maluch ma ochotę :p
Kochana jeszcze kilka miesięcy i już nigdy nie będziesz sama a jeszcze pewnie nie raz zapragniesz samotności i ciszy :D
A póki co masz nas :)

Hejka :) nie tak zamierzałam sie przywitać na tym wątku, ale mam bardzo ważne pytanie... Dzisiaj mam 21dpt od wczoraj w nocy czuje dziwne kłucia w brzuchu z lewej strony- niewiele nad wysokością wzgórka łonowego troszkę po lewej. Moze gdyby to były delikatne kłucia to bym sie tak nie przejmowała, ale to boli jakby mi ktoś igle tam wbijał i tak co jakis czas. Lekarz jakby cos sie działo kazał od razu jechac na do szpitala, ale nie chciałabym wyjsć na panikare :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma potrzeby jechać do szpitala ani się martwić, to normalne, niepokojące są plamienia żywą krwią a i one nie zawsze muszą oznaczać coś złego :)
Witaj w grupie wiecznie zamarwiajacych się ciężarówek :p

reklama
TeQuila co do ruchów to wątpię ja poczułam coś kilka dni temu jakieś musniecie dwa razy inne niż gazy ale.do.tej pory nie wiem.co.to było i czy to to... Myślę że o ruchach możemy mówić za 2-4 tygodnie. Zjem.czeresnie podobno po nich dzieci szaleją i zobaczymy :)
Jeżeli na łożysko na tylnej ścianie to wtedy możesz poczuć i w 16 tygodniu jeżeli na przedniej to moja bratowa prawie całą ciążę nie czuła. Wiesz gdzie masz.lozysko?
Dawaj znać czy poczulas coś po czereśniach :p

Do góry