Ja już w żadne jeansy się nie mieszcze a dresowe na gumce pod brzuchem nosze ale po czasie boli mnie brzuch i muszę ściągnąć więc w jeansy zainwestowalam, nawet nie dużo 150 zł tylko, odsprzedam potemnie dziękuję ;p !
a co do sukienek to ja akurat w wawie byłam i tam kupowałam bo u mnie też bida ale teraz widzę że i do nas dostawa dojechała. patrz w jakis chinczykach tesco itd ja mam długie spodnice na gumce i wkladam pod brzuch jeansy tez pod brzuch i jest ok jeszcze nie mamy wielkiego brzucha potem sie zacznie problemale jest lato wiec sukienki idealne
a ubrania ciazowe na tym etapie to dla mnie kasa w błoto bo za 3 tyg moga byc za male
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Sprobuj produktow firmy palmers do kupienia w aptece albo w internecie duzo taniejE tam w łazience teraz u rodziców to Mieszkam w pokoiku i kiedy wolna chwila to smaruje. Lepiej zacząć teraz niż obudzić się po fakcie przynajmniej będę wiedziała że starałam się jak mogłamjeżeli się nie uda uniknąć trudno
moja mama miała białe ja też.mam na kolanie i pośladku białe wcale nie widoczne... Może po mamie nie bd miała bo ona to nic nie ma na brzuchu
Ja tez szukam raczej luźniejszych normalnych ubrań, niz typowo ciążowych. Pepco, chińczyk tam można coś znaleźć, no i od M cos podbieram, bo tak się składa ze szyje ubraniaWitajcie dziewczynki,
Gdzie kupujecie odzież ciążowa? Ja wczoraj byłam we wszystkich możliwych sklepach,chciałam kupić sobie sukienki i dupa, wszystkie z gumką na brzuchu albo fasony jak na wesele,kupiłam jeansy w h&m mama i tyle, jak tak dalej pójdzie to kolejne pół roku w domu nago przesiedze
Efekt wczorajszych zakupów jest taki że dziś kręgosłup tak boli że ledwo chodzę ehh
Fajnie, ja nie mam nikogo kto by mnie uraczył ciuchami po ciąży, chyba poszukam na allegro i olx jakiś ogłoszeń w okolicyJa tez szukam raczej luźniejszych normalnych ubrań, niz typowo ciążowych. Pepco, chińczyk tam można coś znaleźć, no i od M cos podbieram, bo tak się składa ze szyje ubraniadodatkowo dwie koleżanki juz pytają czy mam brzuszek bo chcą mi oddać swoje ciążowe ubrania
one juz po dwoje dzieci mają i wiecej nie planują
![]()
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
pisanka89
palmers podobno nie jest taki wcale dobry ;/ i ponoc bardzo mocno pachnie co niekorym przeszkadza ;/Sprobuj produktow firmy palmers do kupienia w aptece albo w internecie duzo taniej
gosia321
Fakt mocno pachna ja mialam oliwke na blizny po laparo zadzialalo zajebiscie po 3 miesiacach byly bialutkiepalmers podobno nie jest taki wcale dobry ;/ i ponoc bardzo mocno pachnie co niekorym przeszkadza ;/
G
Gość
Gość
Pisanka, dawaj foty tych kiecek co kupilas
Dziewczyny odkryłam najlepszy sklep na świecie, happy mum, sklep z odzieżą typowo ciążową ale tak skrojona że i po ciąży i w czasie karmienia ciuchy się wykorzysta, a cenowo rewelacja,odzież polskiej produkcji co ważne, gatunek rewelacja, ja się obkupiłam i zakochałam w nim, już nie szukam innego :-)
pisanka89
Hahaha serio?Pisanka, dawaj foty tych kiecek co kupilas![]()
reklama
G
Gość
Gość
Serio. PoogladamyHahaha serio?![]()