reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Gratuluję
Moje pęcherzyki też były tak blisko siebie ułożone cieszysz się czy jesteś przerażona?
1466846014-1d1mld.jpeg

To moje bąbelki :-) troszkę większe niż twoje :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczynki,
Gdzie kupujecie odzież ciążowa? Ja wczoraj byłam we wszystkich możliwych sklepach,chciałam kupić sobie sukienki i dupa, wszystkie z gumką na brzuchu albo fasony jak na wesele,kupiłam jeansy w h&m mama i tyle, jak tak dalej pójdzie to kolejne pół roku w domu nago przesiedze
Efekt wczorajszych zakupów jest taki że dziś kręgosłup tak boli że ledwo chodzę ehh
Ja póki co nie kupuje typowo ciążowych szkoda mi kasy szczerze mówiąc bo teraz będę rosła szybciej więc.najlepiej od 6-7 mc kupować. Reserved i h& m ma teraz dużo sukienek bardzo fajnych sama kupiłam 3 i każda po 30 zł bawełniane, dresowe brzuch się zmieści a i na drugi rok będzie. Spodnie ciążowe kupiłam na szmatach za 1 zl czekają na jesień bo są długie więc bez sensu teraz kupować. Spodenki krótkie kupiłam na gumcę w chińczyku, spodnice w chińczyku typowo ciążowa ale nie potrzebna jeszcze też kupiłam. Kupuj luźne rzeczy które założysz za drugi rok bo to jest strata kasy teraz gdy brzuch szybko rośnie. Ja się martwie o jesień zimę jaka kurtka obstanie moje maluszki :)

Witajcie dziewczynki,
Gdzie kupujecie odzież ciążowa? Ja wczoraj byłam we wszystkich możliwych sklepach,chciałam kupić sobie sukienki i dupa, wszystkie z gumką na brzuchu albo fasony jak na wesele,kupiłam jeansy w h&m mama i tyle, jak tak dalej pójdzie to kolejne pół roku w domu nago przesiedze
Efekt wczorajszych zakupów jest taki że dziś kręgosłup tak boli że ledwo chodzę ehh
Ja kupuje luźne sukienki czy to na bazarach. Ostatnio na hali w Tesco kupiłam i w auchan i nie są znów takie drogie

Ja póki co nie kupuje typowo ciążowych szkoda mi kasy szczerze mówiąc bo teraz będę rosła szybciej więc.najlepiej od 6-7 mc kupować. Reserved i h& m ma teraz dużo sukienek bardzo fajnych sama kupiłam 3 i każda po 30 zł bawełniane, dresowe brzuch się zmieści a i na drugi rok będzie. Spodnie ciążowe kupiłam na szmatach za 1 zl czekają na jesień bo są długie więc bez sensu teraz kupować. Spodenki krótkie kupiłam na gumcę w chińczyku, spodnice w chińczyku typowo ciążowa ale nie potrzebna jeszcze też kupiłam. Kupuj luźne rzeczy które założysz za drugi rok bo to jest strata kasy teraz gdy brzuch szybko rośnie. Ja się martwie o jesień zimę jaka kurtka obstanie moje maluszki :)
No to chyba wszystkie wykupiłaś bo ja już ani jednej nie uraczyłam :p

Życzę parki z całego serca:D
nie dziękuję ;p !
a co do sukienek to ja akurat w wawie byłam i tam kupowałam bo u mnie też bida ale teraz widzę że i do nas dostawa dojechała. patrz w jakis chinczykach tesco itd ja mam długie spodnice na gumce i wkladam pod brzuch jeansy tez pod brzuch i jest ok jeszcze nie mamy wielkiego brzucha potem sie zacznie problem :) ale jest lato wiec sukienki idealne :) a ubrania ciazowe na tym etapie to dla mnie kasa w błoto bo za 3 tyg moga byc za male

reklama
Do góry