Gratuluję
Moje pęcherzyki też były tak blisko siebie ułożone cieszysz się czy jesteś przerażona?
To moje bąbelki :-) troszkę większe niż twoje :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję
Moje pęcherzyki też były tak blisko siebie ułożone cieszysz się czy jesteś przerażona?
Jejku rosną jak szalone może to jednak dwaj chłopcyJa po w końcu. Maluchy już po 7,40 dzisiaj mają 13 i 3 dzien i 13 i 4 dzień więc.duze jak na blizniaki serduszka 154 i 161 na nast wizytę 14 lipca pójdę z M no i mamy pozwolenie jak będzie wszystko ok aby jechać nad morze Gdzie ten mój brzuch
Ja póki co nie kupuje typowo ciążowych szkoda mi kasy szczerze mówiąc bo teraz będę rosła szybciej więc.najlepiej od 6-7 mc kupować. Reserved i h& m ma teraz dużo sukienek bardzo fajnych sama kupiłam 3 i każda po 30 zł bawełniane, dresowe brzuch się zmieści a i na drugi rok będzie. Spodnie ciążowe kupiłam na szmatach za 1 zl czekają na jesień bo są długie więc bez sensu teraz kupować. Spodenki krótkie kupiłam na gumcę w chińczyku, spodnice w chińczyku typowo ciążowa ale nie potrzebna jeszcze też kupiłam. Kupuj luźne rzeczy które założysz za drugi rok bo to jest strata kasy teraz gdy brzuch szybko rośnie. Ja się martwie o jesień zimę jaka kurtka obstanie moje maluszkiWitajcie dziewczynki,
Gdzie kupujecie odzież ciążowa? Ja wczoraj byłam we wszystkich możliwych sklepach,chciałam kupić sobie sukienki i dupa, wszystkie z gumką na brzuchu albo fasony jak na wesele,kupiłam jeansy w h&m mama i tyle, jak tak dalej pójdzie to kolejne pół roku w domu nago przesiedze
Efekt wczorajszych zakupów jest taki że dziś kręgosłup tak boli że ledwo chodzę ehh
Oj nie strasz jejJejku rosną jak szalone może to jednak dwaj chłopcy
Ja kupuje luźne sukienki czy to na bazarach. Ostatnio na hali w Tesco kupiłam i w auchan i nie są znów takie drogieWitajcie dziewczynki,
Gdzie kupujecie odzież ciążowa? Ja wczoraj byłam we wszystkich możliwych sklepach,chciałam kupić sobie sukienki i dupa, wszystkie z gumką na brzuchu albo fasony jak na wesele,kupiłam jeansy w h&m mama i tyle, jak tak dalej pójdzie to kolejne pół roku w domu nago przesiedze
Efekt wczorajszych zakupów jest taki że dziś kręgosłup tak boli że ledwo chodzę ehh
Wiesz co na początku rosły wolno i dziwilam się jak maluszki których rodzice mają 180 i 190 cm wzrostu mogą być za.male ale posluchaly się mamusi i nadrabiajaJejku rosną jak szalone może to jednak dwaj chłopcy
No to chyba wszystkie wykupiłaś bo ja już ani jednej nie uraczyłamJa póki co nie kupuje typowo ciążowych szkoda mi kasy szczerze mówiąc bo teraz będę rosła szybciej więc.najlepiej od 6-7 mc kupować. Reserved i h& m ma teraz dużo sukienek bardzo fajnych sama kupiłam 3 i każda po 30 zł bawełniane, dresowe brzuch się zmieści a i na drugi rok będzie. Spodnie ciążowe kupiłam na szmatach za 1 zl czekają na jesień bo są długie więc bez sensu teraz kupować. Spodenki krótkie kupiłam na gumcę w chińczyku, spodnice w chińczyku typowo ciążowa ale nie potrzebna jeszcze też kupiłam. Kupuj luźne rzeczy które założysz za drugi rok bo to jest strata kasy teraz gdy brzuch szybko rośnie. Ja się martwie o jesień zimę jaka kurtka obstanie moje maluszki
Życzę parki z całego sercaOj nie strasz jej
Jak ona wytrzyma z 3 chłopakami w domu
Niech chociaż dziewczynka jedna będzie i równowaga w domu
nie dziękuję ;p !Życzę parki z całego serca