reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja idę 14 lipca czyli 16 tydzień a potem 20 tydzien 8 sierpnia... Będę musiała.sie gdzie na polowkowe zapisać.hihi niech już będzie ten sierpień <3

reklama
Na bolaca głowę mogę brać 2x paracetamol... Już mam dosyć dziś też mnie boli. Jyz 4 dzień pod rząd. Wczoraj myslam że zwymiotuje na poczekalni z bólu

Zgadzam się pisanka ten ból głowy czasem jest okropny ja od soboty mam też codziennie...i też nie raz coś wezmę bo chyba już gorsze to meczenie niż ta tabletka,lekarze chyba wiedzą co mówią skoro pozwalają. Mi mówił o apap i wiem ze niektórzy też brali. Ja przez cały dotychczasowy okres wzięłam ok 4.

Apap i paracetamol są bezpieczne w ciąży. Nie ma się co katować :) ja mam problem ze zgaga. Mam taką że jak mnie chyci to odrazu mi się wymiotować chce. Wcześniej sie meczylam, po nocach nie spałam a później pani doktor powiedziała że mogę brać renni. Więc od tamtej pory jadę na tabletach ;p

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

No mnie dziś tez ból głowy dopadl i na dodatek taki ukrop ze nie chce się nic robić :(
To Pisanka bs pierwsza ode mnie jak dobrze pójdzie i poznasz płeć dzieci :)

dziewczyny u was też taki upał ??? Właśnie wróciłam z zakupów. Leci mi po tyłku dosłownie !! A w domu nie wiele lepiej bo na 7 piętrze mieszkam.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie w mieszkaniu z 30 stopni chyba, ucieklam do centrum handlowego na zakupy bo tam klimatyzacja :) a po powrocie chodzę po domu w samej bieliźnie bo inaczej się nie da

Do góry