reklama
MartiniM
Fanka BB :)
Zgadzam się pisanka ten ból głowy czasem jest okropny ja od soboty mam też codziennie...i też nie raz coś wezmę bo chyba już gorsze to meczenie niż ta tabletka,lekarze chyba wiedzą co mówią skoro pozwalają. Mi mówił o apap i wiem ze niektórzy też brali. Ja przez cały dotychczasowy okres wzięłam ok 4.
Nikaaa
Apap i paracetamol są bezpieczne w ciąży. Nie ma się co katować ja mam problem ze zgaga. Mam taką że jak mnie chyci to odrazu mi się wymiotować chce. Wcześniej sie meczylam, po nocach nie spałam a później pani doktor powiedziała że mogę brać renni. Więc od tamtej pory jadę na tabletach ;p
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 134305
Gość
Witam ciezaróweczki, dzis zrobiłam bete i wyszła 41, jestem w 7 dpt blastki, napiszcie czy to dobry wynik? teraz to sie dopiero zaczynam denerwowac
Myślę, ze trzeba się cieszyć, ze beta wyszła,juz jest super teraz tylko przyrostyWitam ciezaróweczki, dzis zrobiłam bete i wyszła 41, jestem w 7 dpt blastki, napiszcie czy to dobry wynik? teraz to sie dopiero zaczynam denerwowac
Nikaaa
Jak na 7 dzień to extra !!! GratulacjeWitam ciezaróweczki, dzis zrobiłam bete i wyszła 41, jestem w 7 dpt blastki, napiszcie czy to dobry wynik? teraz to sie dopiero zaczynam denerwowac
Nikaaa
dziewczyny u was też taki upał ??? Właśnie wróciłam z zakupów. Leci mi po tyłku dosłownie !! A w domu nie wiele lepiej bo na 7 piętrze mieszkam.
reklama