reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
hehe
ostatnio coś cisza straszna :)

Strawbelka to musisz tez coś pisac :D
Nie wiem czy Wy tez taki dziwny dzień macie. Nie dość, że sił na nic nie mam. To nie wiem co mnie boli czy brzuch czy żołądek. Rwie mnie w pachwinach od czasu do czasu, wymioty, senność i kręgosłup :(
Aż z tego wszystkiego płakałam dziś, bo już sił nie miałam i nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić

Strawbelka a w którym Ty tc juz jesteś? :)
11t 6d
Czuje sie jak nowo narodzona. Ostatnio tylko kilka dni mnie glowa bolala.
Dwa razy mnie zemdlilo, nigdy nie wymiotowalam.
Nie mam tez humorow ciazowych.
Na kilogramy bym jadla sliwki.
Ze 2 tyg. mialam tylko dziwny wstret do niektorych potraw.
No i szybko sie mecze i lubie sobie polezec.

Pisanka super wieści . A już wiadomo jaka płeć?
Niee powiedział że 8 sierpnia się może dowiem bo teraz ciężko ocenić a po co wprowadzać w błąd... To była.szybka wizyta i tak mam co chwilę usg teraz do 14 lipca sobie odpoczna bez.podgladania :) jak ja to.wytrzymam tyle Czasu :) a może 14 lipca coś powie.. Powiedział że najlepiej 18-19 tydzień

Strawbelka to dobrze, że tak się czujesz :)
Ja to juz szaleje z tego wszystkiego. Bo zamiast coraz lepiej się czuć to jest na odwrót.
Wczoraj byłam w galerii i tak mnie kręgosłup bolał ze szok. A tylko do 5 sklepów weszłam no i z 10 sukienek w jednym poprzymierzalam. I kupiłam na wesele. Teraz muszę jakieś sandałki kupić bo pewnie nie wytrzymam w balerinach jak bd gorąco.

Miłego dnia :*

reklama
Niee powiedział że 8 sierpnia się może dowiem bo teraz ciężko ocenić a po co wprowadzać w błąd... To była.szybka wizyta i tak mam co chwilę usg teraz do 14 lipca sobie odpoczna bez.podgladania :) jak ja to.wytrzymam tyle Czasu :) a może 14 lipca coś powie.. Powiedział że najlepiej 18-19 tydzień
Ja bylam w 18 tyg i nic nie bylo widac, tak sie zastawialo :p

Do góry