reklama
Kciuki za dzisiejsze "solenizantki "
Miłego, spokojnego dnia i samych dobrych wiadomości
Co do pytania o wiek ciąży po in vitro, liczy się dokładnie tak samo jak naturalną czyli od ostatniego dnia miesiączki wg schematu
Miłego, spokojnego dnia i samych dobrych wiadomości
Co do pytania o wiek ciąży po in vitro, liczy się dokładnie tak samo jak naturalną czyli od ostatniego dnia miesiączki wg schematu
malutkikaczorek
Fanka BB :)
Ze mnie zawsze musi to spotykać ;/ wszystkie macie czarne na białym po pierwszej czy drugiej becie czy cos z tego brdzie czy nie bo albo hcg jest albo go nie ma ;/ a ja juz 24dpt beta gówniana a lekarz karze czekać bo jednak rośnie ;/ powiedział mi dzisiaj ze u mnie wychodzi 5 tydz i moze nie byc nic widać na Usg ( nie mówił ze hcg musi byc powyżej 1000) i ze w ogóle to chciał mnie zobaczyć dopiero za dwa tygodnie ale beta trochę za mało rośnie jednak i on musi zobaczyć czy wszystko ok i gdzie sie ciaza zlokalizowała.To ja sie go pytam znow o ta pozamaciczna a on mówi ze trochę za wolno rośnie na pozamaciczna ale musi mnie zbadać ;/ i bądź tu mądry cierpliwy i sie nie denerwuj ;(((
malutkikaczorek
To ja miałam transfer 24 maja wiec wychodzi 3 tyg i 3 dni ale lekarz mi dzisiaj mówił ze liczy sie tak ze do transferu dolicza sie 14 dni wstecz wiec wg tego wychodzi 10 maj wiec były to 5 tydzień 3 dzień ;/
Skąd jesteś ?w której klinice podchodziłaś?Ze mnie zawsze musi to spotykać ;/ wszystkie macie czarne na białym po pierwszej czy drugiej becie czy cos z tego brdzie czy nie bo albo hcg jest albo go nie ma ;/ a ja juz 24dpt beta gówniana a lekarz karze czekać bo jednak rośnie ;/ powiedział mi dzisiaj ze u mnie wychodzi 5 tydz i moze nie byc nic widać na Usg ( nie mówił ze hcg musi byc powyżej 1000) i ze w ogóle to chciał mnie zobaczyć dopiero za dwa tygodnie ale beta trochę za mało rośnie jednak i on musi zobaczyć czy wszystko ok i gdzie sie ciaza zlokalizowała.To ja sie go pytam znow o ta pozamaciczna a on mówi ze trochę za wolno rośnie na pozamaciczna ale musi mnie zbadać ;/ i bądź tu mądry cierpliwy i sie nie denerwuj ;(((
malutkikaczorek
Byłam wlasnie w wc i na wkładce brązowe plamy ;/
malutkikaczorek
W invimedzie we WrocławiuSkąd jesteś ?w której klinice podchodziłaś?
Z tego co się orientuję we Wrocławiu są inne kliniki leczenia niepłodności, ja na twoim miejscu zadzwoniłam i spróbowała umówić się na wizytę w którejś z nich, bo to co twój lekarz robi moim zdaniem mija się z celem.W invimedzie we Wrocławiu
reklama
IzaZdro
Aktywna w BB
W invimedzie we Wrocławiu
Ja tez jestem z invimedu [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom