reklama
Dzień dobry
Boże dziewczyny co ja wczoraj przeżyłam najadlam się najpierw tego bobu a potem zjadłam morele, nektarynki, wiśnie i dopchalam ogórkiem malosolnym, myslam że umrę, żołądek mnie bolał, wzdety brzuch, nudności. ..pół nocy nie umiałam zasnąć. Byłam wściekła na swoje obzarstwo ale jak jestem głodna też mnie mdli a dziś jakiś taki dziwny dzień, niepokój jakiś taki wewnętrzny
Miłego dnia, kciuki za dzisiejsze wizyty
Boże dziewczyny co ja wczoraj przeżyłam najadlam się najpierw tego bobu a potem zjadłam morele, nektarynki, wiśnie i dopchalam ogórkiem malosolnym, myslam że umrę, żołądek mnie bolał, wzdety brzuch, nudności. ..pół nocy nie umiałam zasnąć. Byłam wściekła na swoje obzarstwo ale jak jestem głodna też mnie mdli a dziś jakiś taki dziwny dzień, niepokój jakiś taki wewnętrzny
pisanka89
Fanka BB :)
Ale combo jakbyś popila mlekiem to byś szybko to ZalatwilaDzień dobry
O widzisz, nie wpadłam na to, zrobiłam sobie ciepłej herbaty żeby mi pomogło, następnym razem wyprobuje mlekoAle combo jakbyś popila mlekiem to byś szybko to Zalatwila
K
kinia83111
Gość
Hey Dziewczyny, pytanie za 100 punktów. Czy słyszałyście może co zjeść żeby pobudzić Malucha do ruchu ? Mam dziś wizytę i chciałabym żeby Bąbel był aktywny- szczególnie niech nam pokaże co ma miedzy nóżkami haha
Gdzieś tam słyszałam ze trzeba zjeść czekoladę, generalnie coś słodkiego ? co myślicie ?
Gdzieś tam słyszałam ze trzeba zjeść czekoladę, generalnie coś słodkiego ? co myślicie ?
pisanka89
Tylko miej pod ręką kibel a raczej pod czymś innymO widzisz, nie wpadłam na to, zrobiłam sobie ciepłej herbaty żeby mi pomogło, następnym razem wyprobuje mleko
pisanka89
Cokolwiek zjedz co Zawiera cukier powinno pomóc np batonik i slodzony napój. Ja np unikam coli ale są też inne słodkie moje po samych zelkach odbijaly się od ścian jak piłeczkaHey Dziewczyny, pytanie za 100 punktów. Czy słyszałyście może co zjeść żeby pobudzić Malucha do ruchu ? Mam dziś wizytę i chciałabym żeby Bąbel był aktywny- szczególnie niech nam pokaże co ma miedzy nóżkami haha
K
kinia83111
Gość
Hey, toś zaszalała ale faktycznie tych zachcianek nie da sie obejść. Też tak mam. Jak już zacznie mnie ssać to lodówko otwórz sie. Dziś chyba powinnaś coś lekkiego zjeść, np białego serka albo kiwi. Powodzenia, ja sie szykuje do gina jupiDzień dobry
K
kinia83111
Gość
Dzięki wielkie Pisanka, unikam słodyczy jak ognia z reszta zawsze wolałam konkrety. Mam w domu batonik czekoladowy, chyba nawet dwa to godzinkę przed zjem oba i zobaczymy. Coli i soków wcale nie pijemy, nawet w chacie nie ma. Na wodzie jadę choć brzydnie mi czasami.Cokolwiek zjedz co Zawiera cukier powinno pomóc np batonik i slodzony napój. Ja np unikam coli ale są też inne słodkie moje po samych zelkach odbijaly się od ścian jak piłeczka
reklama