reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aisha, gratulacje Kujonku :-) u nas na sali 3 łóżka, ale panie się szybko zmieniają. Tylko ja ciągle ta sama. Moja kuzynka chodzi do neurologa z córką i tam spotyka Malucha, co urodził się w 26 tyg. I ponoć wszystko z nim ok. Bardzo to pocieszające. Jutro będzie obchód, ordynator i mój lekarz prowadzący - zobaczymy, co zalecą dalej. Nawiózł mi A. Książek - mogę leżeć. A co z Kretowianką? Coś chyba się długo nie odzywała.

reklama
świeta racja kobitki niewazna płec a zdrowie naszych dzieci i nasze również więc trzeba cierpliwie czekać i sie nie przemęczać!!!!

Dziś o 18.30 ojcowie kapucyni odprawią mszę za życie i zdrowie naszego Maluszka. Nie znam się specjalnie na tym, ale podobno można łączyć sie o tej godzinie w modlitwie albo iść na inną mszę i to tak, jakby było dię na tej mszy. Ja oczywiście znowu całą noc plamiłam. Po ilości tej wydzieliny to myślę sobie, że lekarze chyba nie do końca wiedzieli, jaki duży był ten krwiak. Coś mi się wydaje, że usg nie daje pełnego obrazu tego, co jest u nas w brzuszkach. Miłego dnia Wam życzę.

Misia w zasadzie oceny nie są dla mnie wazne, chce tylko to juz miec za soba, ale skoro tak ladnie wyszło;-)to się nie obraże:tak:

Ide zaraz jesc sniadanie, kocur mi zyc nie daje, tylko chce zeby go glaaaaaaaaaskac i glaaaaaskac zaraza mała:-p Mialam dzis glupie sny, same zle jakies, oby ten dzien byl w porzadku. Zjem i biore sie za pisanie mgr, nie dlugo skoncze III rozdzial, zostanie IV, zakonczenie i streszczenie no i kosmetyka i wysylam na poprawki, a promotora mam- o zgrozo! :wściekła/y: Milego!

Milego dnia kobietki:) dzisiaj ugotowalam zupe ogorkowa, mdlosci jakby mi przeszly, mam nadzieje, ze to nie jest zly objaw... Rano kluly mnie jajniki:( w srode juz w koncu usg. Boje sie :(

reklama
Do góry