Dzięki bogu chociaż jedna dobra wiadomość tego dnia a to przecież nie piatek 13 żeby było pechowoTak bo chorowałaś, ewentualnie miałaś szczepienie
reklama
Ja mam Igg 331 a Igm 1,19Ja robiłam.rozyczke tylko iGg i mam wynik 500. Więc chyba szczepionka
Mi też było ale to dlatego że byłam głodna,wciągnęłam banana,truskawki i sok i jest ok w ogóle zauważyłam że mdli mnie tylko jak jestem głodna,zjem i wszystko znikahehe nie jest źle
A mi cały czas niedobrze
Nadchodzi ok ,ale jak Ty jesteś w 10t3d to jesteś w 10 tygodniu czy już mówisz że w 11?Skończone masz 8 tygodni pełnych i 4 dni czyli tak jakby 9 tydzień nadchodzi pełny
Kiedy ciężko jest o pozycję do snu, kiedy ciężko jest się wyturlac z własnego łóżka, kiedy ciężko jest się schylic, a wtedy najwięcej rzeczy spada na podłogę...kiedy jest tak gorąco, że można zdechnąc, a ty ani na plażę, ani nad jezioro nie wolno nic. Ale i tak jest ta wielka radochaDziewczynki cieszcie się ciąża. Ponarzekacie już pod koniec kiedy już naprawdę jest ciężko o jakąkolwiek pozycję do snu : P
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nikaaa
Fanka BB :)
8t4d to 9 tydzień. Bo skonczylas już 8 i teraz ci leci 9 . Czyli masz juz 4 dzien z 9 tygodnia : pNadchodzi ok ,ale jak Ty jesteś w 10t3d to jesteś w 10 tygodniu czy już mówisz że w 11?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom