reklama
K
kinia83111
Gość
Dziękuje, jest dobrze. Lekko głowa boli ale do zniesienia. Gorączki nie znoszę ale na to nic nie poradzę. Jestem spokojna, dobrej myśli. Druga noc z rzędu spokojna. Pije dużo wody i staram sie ruszać. Tak na prawdę zero dolegliwości. Dużo przeglądam neta, ubranka, łóżeczka itp. Pozytywnie to na mnie działa.Kinia a jak Ty się czujesz? Już niedługo połówkowe
K
kinia83111
Gość
I rownież udanego dzionkaDziewczyny, miłego dnia
i wspaniałych wieści na wizytach dziś
K
kinia83111
Gość
Gin mówił ze połówkowe zrobimy w 22 tygodniu. Spoko już niedługo.Kinia a jak Ty się czujesz? Już niedługo połówkowe
K
kinia83111
Gość
Na szwaczku jest napisane ze dzidzia ma ok 150 g. We wtorek moje Bobo miało 170 g. Kawał byka chyba bedzie haha. Za 3 tygodnie ma mieć jeszcze raz tyle.
ewelin86
Fanka BB :)
Ja cos nie mogę się zmusić do picia jak najwięcej raz udało mi się wypić w ciągu dnia z 2l wody i na tym koniec Ja najchętniej bym leżała lub tylko siedziała Ale to nie dla mnie Już 3 miesiąc się zaczął więc myślę, że wszystko juz będzie dobrze Ja mam dr, który zanim zadam pytanie już na nie odpowiedział sam Czasami już nie wiem o co pytać
ewelin86
Hehe no to spore Maleństwo będzieNa szwaczku jest napisane ze dzidzia ma ok 150 g. We wtorek moje Bobo miało 170 g. Kawał byka chyba bedzie haha. Za 3 tygodnie ma mieć jeszcze raz tyle.
K
kinia83111
Gość
Poproś go może spokojnie żeby Cie wysłuchał. Wiecie ja zanim trafiłam i wybrałam tego obecnego byłam u 3. Stwierdziłam ze musi to być ktoś kto potrafi słuchać i nie spieszy sie na wizycie. W końcu płace za nią.Ja cos nie mogę się zmusić do picia jak najwięcej raz udało mi się wypić w ciągu dnia z 2l wody i na tym koniec Ja najchętniej bym leżała lub tylko siedziała Ale to nie dla mnie Już 3 miesiąc się zaczął więc myślę, że wszystko juz będzie dobrze Ja mam dr, który zanim zadam pytanie już na nie odpowiedział sam Czasami już nie wiem o co pytać
Ja tez z tym piciem sie zmuszam ale wale po 3 l dziennie. Troszkę sie zmartwiłam ze Bobo ma za mało płynu. Najchętniej bym wodę smakową Piła bo lubię ale za dużo tam świństw. A może lekko gazowana Ci łatwiej wejdzie ? Ja właśnie taka pije bo niegazowanej nie daje rady. Do tego cytrynka i jedziemy
ewelin86
Powiem Ci, że póki co nie narzekam na mojego dr Poświęca tyle czasu ile ja chcę z nim rozmawiać. Zawsze na początku jak wchodzę to porozmawia ze mną, później na samolocie też porozmawia i pożartujemy. No i juz po badaniach też jeszcze gadka się ciągnie Zawsze sie pyta czy jeszcze coś chce wiedziećPoproś go może spokojnie żeby Cie wysłuchał. Wiecie ja zanim trafiłam i wybrałam tego obecnego byłam u 3. Stwierdziłam ze musi to być ktoś kto potrafi słuchać i nie spieszy sie na wizycie. W końcu płace za nią.
Ja tez z tym piciem sie zmuszam ale wale po 3 l dziennie. Troszkę sie zmartwiłam ze Bobo ma za mało płynu. Najchętniej bym wodę smakową Piła bo lubię ale za dużo tam świństw. A może lekko gazowana Ci łatwiej wejdzie ? Ja właśnie taka pije bo niegazowanej nie daje rady. Do tego cytrynka i jedziemy
Kinia a Ty też miałaś od czasu do czasu kłucia takie sekundowe?
Powiem Ci, że jak znów usłyszę serduszko to już na spokojnie będzie
A co do wody to zawsze zapominam cytryny wrzucić
reklama