reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kinia głowa przestała jak na razie boleć :) Teraz się zastanawiam czy wszystko w Maluszkiem ok, jakieś takie dziwne myśli mi krążą po głowie. Czy te odruchy wymiotne to dobry objaw czy nie. Masakra jakaś z tymi głupimi myślami

Na szczęscie jest chłodno i lekko zachmurzone więc zobaczymy co przyniesie reszta dnia :)
A wczoraj siostra zrobiła dla mnie (imieniny) i dla mamy pyszny torcik :) 13225208_979405365513332_1122277680_o.jpg

Załączniki

• 13225208_979405365513332_1122277680_o.jpg
    13225208_979405365513332_1122277680_o.jpg
    263,4 KB · Wyświetleń: 43
Kinia głowa przestała jak na razie boleć :) Teraz się zastanawiam czy wszystko w Maluszkiem ok, jakieś takie dziwne myśli mi krążą po głowie. Czy te odruchy wymiotne to dobry objaw czy nie. Masakra jakaś z tymi głupimi myślami
Kochana na pewno wszystko jest w porządku. Nawet w klinice tłumaczyli mi ze jeśli brzuch nie boli na maksa i nie ma krwawienia to nie ma czym sie martwić. Wymioty to chyba najbardziej popularny objaw ciazy wiec jak najbardziej normalne. Mi sie zbierało najcześciej podczas mycia zębów. Mięta z pasty bele. Od razu mi sie cofało.
Nie zamartwiam sie. Kiedy masz wizytę ?

Kochana na pewno wszystko jest w porządku. Nawet w klinice tłumaczyli mi ze jeśli brzuch nie boli na maksa i nie ma krwawienia to nie ma czym sie martwić. Wymioty to chyba najbardziej popularny objaw ciazy wiec jak najbardziej normalne. Mi sie zbierało najcześciej podczas mycia zębów. Mięta z pasty bele. Od razu mi sie cofało.
Nie zamartwiam sie. Kiedy masz wizytę ?
Oj mycie zębów to katorga jakaś :p Dopiero w środę :)

reklama
Oj mycie zębów to katorga jakaś :p Dopiero w środę :)
To jeszcze chwilkę i już doktor zajrzy do Okruszka. Ja mojemu teraz powiedziałam ze 3 tygodnie to maks miedzy jedna a druga wizyta. Teraz był cały miesiąc i już nie wyrabiałam. Zgodził sie.
Zapytaj go o wszystko co Cię meczy. Wykorzystaj go na maksa, może uspokoi Cie to troszkę.

Do góry