reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kasik, pytałaś może swojego gin czy trzeba invikcie coś mówić o urodzeniu dziecka? Dzwonić do nich czy czekać aż sami się odezwą? Miałam już dawno Ci przypomnieć jak szłaś na wizytę w ciąży, ale zapomniałam sama :sorry:

reklama
Aisa79 wszystkiego naj naj z okazji urodzin:-) nie pamiętam dokładnie czy to dzisiaj czy jutro, to dopiero wieczorem składam:-p spokojnego porodu i żeby młodzież miała 10pkt.

Anulla mnie strasznie bolało ale inne prawie nic nie czuły. Ja mam troszkę inną budowę szyjki, z takim jakby zakrętem, a do tego bardzo wąską. Przy histeroskopii niby poszerzyli ale widać w nieznacznym stopniu
A co bolało? Zakładanie, a napełnianie płynem fizjologicznym to już w ogóle była masakra. Później ledwo doszłam do łóżka i pół nocy bolało. Rano wypadł razem z czopem i byłam przestraszona, wezwalam guzikiem położną i okazało się że tak miało być. Mogły mi wcześniej powiedzieć to bym paniki nie robiła :)

Ostatnia edycja:
Kate hehe jak mi miło się zrobiło :-). Urodziny mam jutro, a Ty masz wizytę i usg prenatalne :-). Dziękujemy z Marcelem za pamięć i życzenia :-)

Aisa79 polecam się na przyszłość:-) dużo zdrówka dla Ciebie i Marcela no i sobie poimprezujesz jutro, morze alkoholu i tańce do 3 nad ranem:-)

Kate tak właśnie planowałam :-D :-D
O której masz usg? Będę trzymała kciuki od rana :-)

Lisska chyba została po ktg w szpitalu. Może lisek już lada moment wyskoczy i otworzy oficjalnie sezon majówkowy :-)

reklama
Do góry