reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja mialam taki 4 mc po cc

Załączniki

• 1431175220812.jpg
    1431175220812.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 74
Jejku dziewczyny jak Wy to zrobilyscie, ze tak szybko pozbylyscie sie brzucha? Ja 5 tygodni po cc mam brzuch jak w 4 mc :( Przytylam przed ciaza na encortonie i chyba te kg mi zostaly bo do wagi sprzed encortonu mam jeszcze 6 kg :( Dzisiaj szukalam jakiejs bielizny modelujacej bo tylko jedne spodnie dopinam. Niestety w Elblagu malo sklepow z bielizna. Chcialam najlepiej body ale nic pasujacego nie znalazlam :( W necie jest sporo ale jak kupic bez mierzenia? Moze cos mi polecicie? Bylam w Esotiqu i Triumphie ale w tym drugim byly tylko duze rozmiary. W ogole ta bielizna taka lipna bo ma zwykly material, bez zadnych wzmocnien na brzuch a na tym mi najbardziej zalezy. Moja mama kiedys takie fajne kupowala z Triumpha ale nie znam nazwy i nie wiem czy jeszcze produkuja.

Milena wow, jaki miałaś malusi brzuszek :) A mi położne w szpitalu mówiły, że mam mały, a mam sporo większy niż Ty przed porodem :) No a teraz ani śladu po nim :)
Lilka, Ty też szczuplutka jesteś i po cc ani śladu brzuszek płaski bardzo :) Pewnie teraz też tak będzie.
Kasik ja nie pomogę. Wiem, że kiedyś w lidlu były takie bielizny, ale chyba właśnie bez żadnych usztywnień itp.

Milena, gdzie ten Nikos sie tam zmieścił :) ja tez nie mam dużego ale juz mi tak cieżko ...

Byłam z tym kremem i panie chciały mi wmówić ze to data produkcji a nie ważności. Wg nich data ważności to 9m od otwarcia, czyli jakbym kupiła go i nie otwierała przez x lat to byłby ciagle dobry?? A wogole potem stwierdziły ze nie mogą przyjąć zwrotu bo go juz otworzyłam. I nie miłe były jak cholera . Rozumiem ale to nie moja wina ze sprzedały mi przeterminowany. Moj M zamiast mnie poprzeć to stwierdził ze maja one racje !!! Pozniej w innych sklepie sprawdzaliśmy i na kazdym widniała data 2016 wiec jakim cudem była to data produkcji ?!
Co mam teraz zrobic z takim kremem ... Do kosza chyba.

Na termin mojego powodu przewidują prognozy temperaturę 38C . Fajnie co nie ? ...

reklama
Do góry