reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ema gratulacje!
Bziumelka- potwierdzam tez miałam wystawiane L4 3 dni wstecz
O ziajce poczytajcie u Sroki - ja wybrałam kosmetyki z Rossmana- maja dobry, w miarę naturalny skład.
Lenka- ja tez mam Browna- dostałam tak jak Avent- zobaczymy co mlody będzie chciał.
co do znieczulenia- u nas w szpitalu nie ma wcale, a w klinice w której chce rodzić pryw- są znieczulenia i gaz i prądy-
No i lekarz prowadzący od razu zapytał czy chcę CC- bo jestem po in vitro to jest niby wskazanie, ale wiadomo różnie bywa!
A mój maluch wczoraj na wizycie ważył 3100! Przez miesiąc przytył chłopak 05, kg - a matka nic:)

lionessa to nie taki maluch hehe:)

dziewczyny czy ktoras pobierala krew pepowinowa??

ja bylam dzisiaj na wizycie w szpitalu i znow mi w glowie namacili heh

Ostatnia edycja:
Ewelina piękny synuś i w ogóle cudne zdjęcie :-)

Ema gratulacje i witamy kolejnego maluszka na świecie.

Ja nie myślę jeszcze o porodzie. Wiem, że czas szybko zleci ale na razie skupiam się na tym, żeby było wszystko ok z ciążą :-)

Ema gratulacje Mamusiu! Swietnie Ci poszło i juz do nas wrocilas:)

ewelina gratuluje pięknego widoku. Dzieciolek śliczny.

U nas kryzys w rodzinie. Jestem bardzo zestresowana i chyba to niedobrże dla małego. Jutro w końcu jade do domu - odpocznę z meźem i kotem. Bardzo teskńie juz za domkiem. Trzymajcie pls kciuki, żeby sie z moim maleństwem nic nie zadziało złego, bo sie bardzo martwię.

Ema gratuluję malucha, życzę Wam zdrowia
Ona ja będę pobierać krew pepowinową
Ewelina przystojny duży chłopczyk :-)

Moja malutka jest też bardzo duża -w 30 tyg ważyła 2029 gr, nogi i brzuszek ma na ponad 97 cent i juz 2 tyg do przodu. Termin porodu z usg z 22 na 8 stycznia :szok:

Ona -no nie taki mały! A Twój maluch ile waży teraz? Bo chłopaki w podobnym wieku . :)
co do krwi pepowinowej -zastanawiam się nad tym. Ale nie wiem- drogo to wychodzi.
Oktavi Twoja panienka tez ładnie urosła. !
Patrzycie na terminu z USG jako ewentualny termin porodu? Ja trochę tak, dlatego mam 2 suwaczki.
Agaawa- no stress! Musi być dobrze!
Ewelina- super zdjęcie!
A wiecie że my nie mamy ani jednego ładnego zdjęcia z USG!!!! Młody zawsze się zasłaniał, a poza tym lekarze jakoś nie byli chętni, żeby robić zdjęcia 3D- bardziej skupiali się na tym żeby ocenić zdrowie maluszka. Nic to będzie niespodzianka- mam tylko nadzieję że chociaż to że chłopak jest pewne, bo siusiaka bezwstydnie na każdej wizycie pokazywał :)
A u nas biało!!!!!

reklama
Oktavi to jakis olbrzym ci rosnie :)
Tak wlasnie sie zastanawiam czy jezeli wychodzi z USG szybszy termin to czy te dzieci rzeczywiście szybciej wchodzą z brzucha ?

Ja wlasnie po wypiciu mikstury bleeee stoi mi w gardle , niedobrze mi i w ogóle jakos długo szło mi to picie :p juz marzę onkoncu badania by wypić duuuuuzo wody :)
Dzisiaj znowu odwiedzę moj ulubiony sklep ........ Castoramę ;) moj M znowu wyjechał wiec jedyny plus z jego nieobecności ze przemyce wszystkie moje pomysły w remoncie bo pan fachowiec robi wsystko co chce :) minus .... 30 min spaceru po castoramie to ból brzucha i twardnienie jego :(
Podczytuję was przed snem wec mnienwiecejnwiem co sie dzieje :)
Miłego dzionka cięzaroweczki

Do góry