reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
GRUDZIEŃ
1. _Infinity_ (9 grudzień), córka Lenka
2. Ona232 (11 grudzień), syn Antoś
3. Lionessa75 (16 grudzień), syn
4. Mundek (29 grudzień), syn
____________[/FONT]

2015

STYCZEŃ
5. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
6. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
7. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
8. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
9. Oktavi (22 styczeń, USG 8 styczeń) córka Jagienka
10. Emilia M (29 styczeń) syn Filip

LUTY
11. ewelina.br (4 luty) syn Filip
12. Medalikara (14 luty) córka Helenka
13. Genna (20 luty), syn Franuś

MARZEC
14. montana8 (2 marzec) córka Zosia
15. Agaawa (3 marzec) syn Piotruś
16. Syllkaa (11 marzec) syn
17. Finesse (29 marzec)

KWIECIEŃ
18. Smerfeta (1 kwiecien) córka Alunia
19. Kotuska83 (9 kwiecien) syn
20. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
21. Kasik36 (10 kwiecien)
22. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki: córka + syn

MAJ
23. Liskka (12 maj)
24. Anulla28 (18 maj)
25. Aisa79 (25 maj) syn

Ostatnia edycja:
Infinity, niech rośnie kruszynka i czeka spokojnie do terminu ;)

Ja ma w poniedziałek wizytę ciekawe jaka duża jest nasza gwiazda ;) czuję że ma coraz ciasnej bo się niezłe rozpycha.

Ema mega gratki kochana. Cudownie że synuś jest już z Wami, a ty dzielna byłaś bo Janek wcale nie taki malutki :-). Trzymajcie sie

Infinity dokladnie ja tez jestem zdania że w tym naszym chorym kraju nie jest łatwo dostępne znieczulenie. A z tym co MZ szykuje tak jak piszesz dojdzie do paru tragedii na pewno, bo ważniejsza bedzie kasa dla szpitala niz zdrowie pacjenta, ehhh te realia w PL.
Wczoraj kumpela tez po ivf pisala mi ze na wizycie jej lekarz prowadzący zapytal ją czy chce CC mimo ze jest wsio OK, ale z tego względu że długo sie starala o dziecko. Fajnie, w sumie mnie tez strasznie przeraza wizja porodu sn, ale chcialabym sprobować, aczkolwiek jak by bylo zlecenie CC to tez bym chyba nie miala nic przeciwko hehe :tak:, ogólnie zaczynam sie bać porodu,czy to cc czy sn.

Kasik dokladnie barwe moczu na pewno masz zmienioną przez to że organizm sie odwodnił, musisz duzo pić. Jeśli nie piecze i nie boli podczas załatwiania sie to to na pewno nie jest żadne zapalenie.

Ema gratuluję i podziwiam, że tak szybko weszłaś na forum no ale z uzależnienia tak szybko się nie wychodzi;-) :-D

Infinity dzięki za info, właśnie poczytałam, że mocz po jelitówce zmienia też ciężar a zauważyłam właśnie, że osadza się na dnie muszli więc to pewnie od tego :tak:

ona przepisy odnośnie wystawiania zwolnień lekarskich w całej Polsce są te same więc wszędzie obowiązują ;-)

Dziewczyny co może oznaczać ciemny mocz? Od wczoraj zauważyłam, że mój mocz ma ciemniejszy kolor niż zawsze, ciemnożółty, nie brązowy. Czy to może mieć związek z przebytą jelitówką czy czymś innym. Przestraszyłam się podczas podcierania bo myślałam, że to znowu plamienia ale okazuje się, że to mocz.
Najprędzej odwodnienie. Ja teraz w szpitalu raz miałam nawet takie pomarańczowy, prawie brązowy. Jak mialas jelitowke to łatwo sie mogłaś odwodnić. Pod duzo wody. Ewentualnie w aptece kup jakies elektrolity.

reklama
Do góry