Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Ema gratuluję, że już synek jest z Tobą. Witamy maluszka ;-). Odpoczywajcie i cieszcie się sobą. Niech maluch rośnie zdrowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najprędzej odwodnienie. Ja teraz w szpitalu raz miałam nawet takie pomarańczowy, prawie brązowy. Jak mialas jelitowke to łatwo sie mogłaś odwodnić. Pod duzo wody. Ewentualnie w aptece kup jakies elektrolity.ona przepisy odnośnie wystawiania zwolnień lekarskich w całej Polsce są te same więc wszędzie obowiązują ;-)
Dziewczyny co może oznaczać ciemny mocz? Od wczoraj zauważyłam, że mój mocz ma ciemniejszy kolor niż zawsze, ciemnożółty, nie brązowy. Czy to może mieć związek z przebytą jelitówką czy czymś innym. Przestraszyłam się podczas podcierania bo myślałam, że to znowu plamienia ale okazuje się, że to mocz.