reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Łoooo matko, Oktavi czytałam z sercem w gardle, myśle: no jak to juz poród, tak szybko :szok:?? Hehe na szczęscie to tylko woda uffff :-), wierze ze strach byl wielki heh.
Dziewczynki mam pytanie ile najlepiej kupić pieluszek tetrowych? Bawełniane też kupujecie?Jak tak to ile?

reklama
Oktavi, generalnie historia śmieszna choc zapewnie Tobie do smiechu nie było. Ja myślę że bym małego zawału ze strachu dostała.
Kurde człowiek to ciągle w strachu.

Łoooo matko, Oktavi czytałam z sercem w gardle, myśle: no jak to juz poród, tak szybko :szok:?? Hehe na szczęscie to tylko woda uffff :-), wierze ze strach byl wielki heh.
Dziewczynki mam pytanie ile najlepiej kupić pieluszek tetrowych? Bawełniane też kupujecie?Jak tak to ile?
Ja mam chyba z 20 tetrowych ale tylko dlatego ze mama mi przywiozła z Polski. Pewnie az za duzo.

hej dziewczyny ja mam pytanko bo wlasnie sie dowiedzialam ze w mojej klinice a mianowicie w gamecie w rzgowie ,mozna od listopada rodzic i jest to 100% na NFZ i teraz nie wiem co robic bo mam niby porod zarezerwowany w medeorze w lodzi tylko ze tam place 3 tysiaki heh podpowiedzcie cos

reklama
Ona z tego co czytałam to wlasnie juz pierwsze porodu sie odbyły :) ale jak to wyglada to nie wiem, najlepiej u źrodła sie dowiedzieć , czyli odwiedzić szpital a najlepiej od pacjentek ale to jeszcze za wcześnie

Oktavi Kobito czytając to , zawał murowany ale na koncu śmiech mnie zabił :p

Montana Co do pieluch to ja mam 15 tetrowych , dostałam tetre z metra i uszyłam , a do tego mam 2 flanelowe :)

Ja niestety wylądowałam u lekrza bo w weekend miałam takie ataki kaszlu ze oddychać nie mogłam do tego płytki oddech , zasnąć sie bałam zeby sie nie udusić , na oskrzelach, plucach czysto ale tchawica sie zatyka i dostałam antybiotyk bo 2,5 tygodnia to juz sporo i znowu brzuch , podbrzusze mnie pobolewa a to juz niebezpieczne .

W weekend zrobiłam torcik ale nie taki jak wy tu podsuwacie takie pyszniutkie ze ślinka cieknie , tylko taki pieluchowe na roczek córeczki znajomych wiec sie pochwale :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1415627334.777515.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1415627334.777515.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415627334.777515.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 56
Do góry