reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda, ja jeszcze nie byłam w tesco a mam te z tym duzym działem.... na szczescie musze tam jechac autem wiec nie pokusi mnie żaden spacerek póki co.

Infinity
rośnie kolejna fala mam-zakupoholiczek

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze Olusia sie nie odzywa .... zaczynam sie martwic . Oby wszystko bylo dobrze.
Montana pojazd sliczny
Madzia ubranka super ja jak wchodze do tesco to dostaje oczoplasu :)

Lenka Filipek super model taki malenki i slodziaszny :)

Smerfeta cieszę się ogromnie że wizyta udana ;-), nic tak nie cieszy jak wyjscie od lekarza z dobrymi wiadomościami dotyczących naszych dzieciaczków.

Syllka ten moj wózek jest właśnie bardzo podobny do tego Camarelo Sevilla, przez chwile nawet sie zastanwialam nad tym drugim, ale ze w sklepie byl akurat ten wiec nie mialam jak porównać. Ale czytalam ze w tym camarelo cieżko sie dostać do kosza na zakupy. W tym moim bardzo mi sie podoba to że jest taki "wyższy" , bo Jedo Fyn ktorego chcialam jakis taki mały mi sie wydawal hihi. A co do kupna na necie, jest duzo ofert wózków z gwarancją door to door, wiec Cie nie interesuje zabawa w wysylki,przyjezdza kurier i sam zabiera. Ja mam tą właśnie opcje. Choć mam nadzieje ze mi sie nie przyda i że fura bedzie sie spisywac na medal. No i faktycznie warto zobaczyc najpierw na zywo kolor, bo na necie nie odzwierciedla tego jak jest w rzeczywistości.

Olusia kurczę mam nadzieje ze te plamienia to nic poważnego. Też sie zaczynam martwić o Ciebie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry