reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Moja psinka to tez do tej pory moje oczko w glowie :).
Ewelina na pewno z synkiem jest wszystko dobrze. Moja niunka tez ma dni ze sie malutko rusza,zas nastepnego dnia rusza sie jak szalona hehe. A poloz sie na plecach na chwile to na pewno Filipka poczujesz

reklama
Kasik a też brałas z kolekcji dla ciężarówek? tą co wybrałam rozmiarowo na pewno na mnie będzie pasować bo ktoś w komentarzu na stronie sklepu podał akurat wymiary więc sobie sprawdziłam i ma regulację pod biustem i na dole więc też powinna się dopasować... Co do długości to ja też noszę tylko te za tyłek w zimie ale tą wybrałam akurat celowo bo raz że cena -te sklepowe w okolicach 200-300zl sa dla mnie nie do zaakceptowania bo tylko na kilka tygodni potrzebuję a dwa to i tak mam zakaz długiego chodzenia więc moja aktywność ogranicza się teraz tylko do przejścia z domu do samochodu i stamtąd do sklepu/lekarza więc niewiele mi trzeba ;-)

Montana super się ten kolor prezentuje :tak:

Esiek tak myślałam ;-) ja już nie mam ochoty ruszać się z kanapy :zawstydzona/y:

Infinity oczywiście brałam z kolekcji dla ciężarówek, miała pasek z 3 napami do poszerzenia ale małego. Wzięłam rozmiar L, mimo, że nosiłam S/M i w pasie była dobra teraz na pierwszej napie, myślę, że starczyłaby mi max do 7-go miesiące. Mimo, że mam dosyć szerokie biodra (100 cm) to w biodrach była za szeroka, jakaś taka nieforemna i ciężka jak na tego typu kurtkę:
Płaszcz pikowany ciążowy Płaszcz • 189.99 zł • Bon prix

Montana wózek super. Ten Camarelo Sevilla bezowy tez jest o wiele ladniejszy w rzeczywistosci niz w katalogu albo w necie jak się patrzy. Jednak warto najpierw popatrzec na zywo i w razie czego można zamówić przez neta. Zastanawiam sie tylko, że jakbym zdecydowała się zamówić np na allegro to czy jakby coś się działo z tym wózkiem to czy bedzie mi się chciało wysyłac na drugi koniec Polski na gwarancję.

A rano byłam w Tesco ;)
Powinni wywiesić tam moje zdjęcie żeby mnie tam nie wpuszczali do działu z ubraniami ;) hahahaha
Kupiłam z wyprzedaży ubranka dla Zosi ;) sukienke i tunike na lato, body i trampki.

Załączniki

• uploadfromtaptalk1415380802714.jpg
    uploadfromtaptalk1415380802714.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 56
  • uploadfromtaptalk1415380902579.jpg
    uploadfromtaptalk1415380902579.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 59
Magda, dobre z tym tesco.Powinnas miec limit na karcie .... ale myśle ze jak ja wpadne do tesco to mój mąż zgłosi zaginięcie ;-)

A ubranka cudowne... ah te ubranka nas zrujnują ;-)

Kotuska, dobrze że to Tesco ma mały dział dla dzieci a do tego dużego Tesco przy szkole rodzenia mąż nie pozwala mi zajechac bo wie jak to się skończy hahahaha
Mam tego już tyle ale jak one są takie słodkie że nie da się przejść obojętnie ;)

reklama
Kasik no to faktycznie nietrafiony... a ten krój to nawet na zdjeciach nie wygląda zbytnio na ciążowy :dry: zobaczymy jak mój, w pasie na pewno mi starczy do końca bo z jakies 20 cm mam zapasu do obecnego obwodu, zobaczymy tylko jak wykonanie no i czy będzie dobrze leżał :sorry: chociaż mi wszystko jedno bo zanim przyjdzie to może z 3 tygodnie ponosze, byle bym brzuchem nie musiala świecić jak teraz :zawstydzona/y::-p

Magda a niedawno to niby ja zakupoholiczka byłam :-D;-)

Ostatnia edycja:
Do góry