reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Esiek, no tak to co się podoba a to co jest praktyczne nie idzie często w parze. Mojemu mężowi te wózki klasyczne też się podobały do momentu aż zobaczył jak się składa ;)

reklama
Madzia - wysłałam ci sms. a co do skurczów - ktoś tak miał, że ich nie czuł a ktg pokazywało chyba Minnie :) Ciekawe ile jeszcze Marcela wytrzyma :)

Madzia trzymam kciuki, będzie dobrze, moje bratowej jak była w 37 to dali coś na wstrzymanie, ale bądź dobrej myśli. A u mnie pracowity czas, okazuje się, że łóżeczko dla małego i wózek zamiast za 2 tygodnie będą już najprawdopodobniej w poniedziałek :szok: a w jego pokoju totalny bajzel, ech... dobrze, że M. ma wolne.

Esiek, Montana, taki wózek mojej mamusi się podoba ;) (jest jeszcze wersja z większymi kołami)
Mi zresztą też ale do mojego auta w życiu się nie zmieści ;)
uploadfromtaptalk1410525773655.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1410525773655.jpg
    uploadfromtaptalk1410525773655.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 50
dziewczyny tak sobie siedze i mysle ze cc mam umowiona wstepnie na 12 grudnia to od dzisiaj za 3 miechy masakra jak to

zlecialo heh mam nadzieje ze te ostatnie trzy tez mi tak zleca czekam juz z niecierpliwoscia na naszego skarbusia!

Powiem Wam że jak bym z wyborem wózka miała brać jeszcze jakieś opinie osób trzecich pod uwagę to chyba bym oszalała :-D Generalnie ja dość szybko zaczęłam oglądanie i wyprawy po sklepach i chyba dobrze zrobiłam bo wybór kilka razy się zmienił ;-) Jak już wybrałam to też w sumie odczekałam i pojechałam po jakimś czasie zobaczyć ponownie - na szczęście nie odwidział mi się ;-) Wózki retro mi się też podobają ale poza wyglądem i komfortem amortyzacji chyba nic nie oferują z praktycznych kwestii ....

Ona ja właśnie z powodu ceny i czasu użytkowania zamiast kołyski wybrałam drewniane łóżeczko-dostawkę za kwotę 220zł. Może być kołyską (ma kółka) i może być dostawką (zdejmujemy jeden dłuższy bok i przymocowujemy do naszego łóżka - ma wiele poziomów więc tworzy z jedną płaszczyznę z łóżkiem rodziców).

Madzia trzymamy kciuki! :-)

reklama
Do góry