reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
tak Ema, rennie jest polecany dla ciężarówek :) i bardzo skuteczny na szczęście. Pocieszę Cię, że tak jak przyszła tak po kilku dniach może odejść bez śladu

Zuzia powodzenia kochana i trzymam kciuki z całych sił &&&&& czekamy na wieści

madzia i Piotr za ciebie tez wielkie kciukasy trzymam &&&

niepokorna to teraz my zostaniemy na czołówce do szpitala :) tez bym chciała żeby to było juz :)

Hej dziewczyny oj chyba u mnie tak szybko nie pojdzie. Jestem w szpitalu ale skurcze jeszcze za krotkie i rozwarcie za male kazali nam kilka godzin polazic i wrocic - masakra. Myslalam ze chociaz jakis pokoj nam dadza. Siedzimy wiec w poczekalni i czekamy. Skurcze bolesne jak cholera.... Juz nie mam sily jestem wykonczona a tu noc przede mna.

Zuzia kciuki mocno zaciśniete, oby było szybko i bezboleśnie.
Esiek tak mój podgrzewacz też jest na rózne butelki, ale nawet jeszcze go nie odpalałam.
Nie wiem jak w innych szpitalach ale w Zdrojach cesarki nie zrobią przed 39 tc no chyba że jest zagrożenie. Jeśli chodzi o położną po cesarce to prawda jak rodzisz z fundacją to ona jest z tobą do momentu kiedy nie wstaniesz i opiekuje się dzidziolem. Wczoraj jak weszłyśmy do jednej z sal gdzie leżała mama i malutka płakała to moja połozna tylko wzieła ją na ręce i dzidziuś w moment przestał płakać. Pokoje też są jednoosobowe ale mąż na noc nie może zostać.

Lenka tak ta moja położna z przychodni to Alicja naprawdę bardzo fajna babka, ostatnio uczyłyśmy się oddychać myślałam ze padnę z śmiechu. Lenka ale w Zdrojach przy sn masz zewnątrzoponowe jeśli chcesz.

Dziewczyny a ja po zakupach ale miałam dzisiaj frajdę nakupywałam małej jak głupia mąż tylko za portfel się trzymał, zamówiliśmy też wózek i kupiliśmy fotelik stanęło na cybex aton 3 bo był w promocji. Z tych zakupów cieszyłam sie bardziej niz jak bym sobie nową kiecke kupiła.

Madzia może jak rodzisz z Fundacją.. Jak dzwoniłam kiedyś do tej fundacji, to rzeczywiście mówili, ze chyba da się załatwić, ale jak ostatnio byłam ze 2 tyg. temu w nocy, to szczerze zapytałam 2 świetne położne, które się mną opiekowały i powiedziały, że nie mam na co liczyć... Gaz rozweselający i inne bzdury tak- zewnątrzopnówka nie :/ tam dla kobiet rodzących z Fundacją to jest szpital prywatny w szpitalu państwowym. Jedynym miejscem, gdzie nie ma z tym żadnego problemu są Pomorzany

Madzia Cybex kupiliście z bazą czy bez? My mieliśmy wojnę z M o tą bazę.. M nie chciał, ja tak i poszliśmy na kompromis czyli wybraliśmy fotelik, tak dopasowany do naszych aut, że dziecko bardzo wygodnie i bezpiecznie leży, był chyba najdroższy w hurtowni,, ale i tak zaoszczędziliśmy z 450zł nie kupujac bazy

Zuzia myślami jesteśmy z Tobą! Ciotki czekają!

Ostatnia edycja:
reklama
Lenka mi położna powiedziała że jeśli będę chciała to bez problemu dostanę to znieczulenie chociaż ja powiedziałam że wolałabym tego uniknąć.

Cybexa kupiliśmy bez bazy do tego modelu nie jest potrzebny i tak jest bezpieczny, troszkę ciężki ale dlatego własnie też i bezpieczny.

Do góry