reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Minni gratuluję tak grzeczniutkiej córci!!! No i z Twojej relacji ewentualne CC wydaje się całkiem znośne :)

Bziumelka, gdy odchodzi ktoś bliski zawsze sobie coś wyrzucamy... gdyby tak nie było co to by były z nas za kreatury... ale ciążą akurat nie powinnaś się zadręczać. Kto pragnął jej bardziej od Ciebie?

Dziewczyny widzę, że upały wszystkim nam dają się we znaki ;-)

reklama
Zuzia idz sie pakuj bo lepiej byc przygotowanym,widzisz ja przygotowana a Lusia nie:-)A herbatka nie przyspiesza niestety terminu porodu tylko podobno 2 faze i obkurczanie sie macicy po,no i ma mnostwo mikroelementow.

Dziewczyny czy któraś robiła USG 3d/4d? Warto?
Kusi mnie to zobaczyć dzidzika tak "na żywo" i nagranie do tego pamiątka piękna ;) tak mi się wydaje...

Peti dzieki za pomysły ale wlasnie takich gotowych polskich dań jak kopytka czy pierogi nie dzierze. Ogolnie nie lubię pierogów, chyba ze z truskawkami. Kopytka tylko domowe i jeszcze ktoś musi umieć je dobrze zrobic, bo niektórzy robia gnieciuchy :-)
Ogolnie jestem wybredna ale co zrobic. Teraz jest tylko gorzej. Sa pewne łatwe rzeczy ktore dawniej uwielbialam jak pieczony losos a teraz mi w ogóle nie podchodzą żadne ryby. W sumie to ja juz sama nie wiem czego chce :-(
Moze bym jadła w restauracjach ale ktoś by mi musiał przywieźć to do domu a te co lubię nie robia akurat dowozow. Kompletnie nie mam ochoty na pizzę itp. Zjadlabym cos z polskiej restauracji albo meksykanskiej jak juz :-(

Zuzia idz sie pakuj bo lepiej byc przygotowanym,widzisz ja przygotowana a Lusia nie:-)A herbatka nie przyspiesza niestety terminu porodu tylko podobno 2 faze i obkurczanie sie macicy po,no i ma mnostwo mikroelementow.

Peti no pakuje i nie wiem co dla juniora - ile tych ciuszkow? Jak ja nawet nie wiem co mam a gdzie jeszcze z tego cos wybrac... kiepsko to widze ;-)

reklama
Magda zrob bo warto miec fajna pamiatke,ja mam na usb nagrana corcie juz nie pamietam od ktorego tygodnia ale pare tych wizyt mam i widac jak sie zmienia.super sprawa:tak:

Zuzia wejdz na strone swojego szpitala i tam powinni miec liste,a jak nie to babka w recepcji powinna Ci dac.U mnie bylo chyba 7 body i 4 spiochy,wiecej mozna wziasc ale czasami lepiej zostawic w aucie i w razie czego maz szybko Ci moze przyniesc.

Emilia uwazaj w ciazy na lososia,moj M sluchal audycji w radiu na ten temat i mowili zeby w ciazy w ogole nie jesc.Chodzi o to ze te faszeruja je na farmach antybiotykami i innym swinstwem.No chyba ze masz dostep do dzikiego.

Do góry