reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

aisha - z tym tsh i lekiem to jest tak. jesli rozmawiasz z endokrynologiem, to oni patrza na tsh. jesli rozmawiasz z ginekologiem to oni patrza na ft4 bo to tsh nie jest samo w sobie do niczego potrzebne. tsh tylko informuje o tym jak pracuje tarczyca i wydzielanie hormonow tarczycowych. i wlasnie dopiero hormon ft4 jest tym na co trzeba patrzec bo to jest to co potrzebne dziecku do prawidlowego rozwoju. jesli masz tsh nawet ok 3 ale ft4 jest ladnie W GORNEJ GRANICY NORMY, to nie ma potrzeby brac lekow. dopiero jak jest w niskiej granicy to warto suplementowac

reklama
Dziewczynki....ja się witam....byłam dzisiaj na wizycie....uwaga!!!!!!Z drugiej naturalnej ciąży-bliźnięta!!!!!!!!!!!!Dwa serduszka biją-7 tydzień....Mamy bliźniaków...pocieszcie mnie!!!!!!!!!!!!!:(:(

kochana - wyrobisz. bedzie ciezko troche ale dacie rade kochana. dawidek bedzie juz mial poltora roczku....sprobuj sobie pomyslec ze tak walczyliscie o to pierwsze, a tu taki fajny bonus: trojeczke bedziecie mieli. mysle ze to fantastyczne....

szarlotko ja cie nie moge :szok: Ale jazda hehee. No wyjscia nie ma kochana,musicie dac rade i dacie rade :tak: Powiem szczerze,ze zazdroszcze. Oddalabym wszystko za kolejne dwa malenstwa :tak: Bedzie dobrze,zobaczysz :tak:

Nie nadrobię was dziś:( jednak postaram sie w najbliższym czasie. Miałam niezłe zamieszanie i jakos brakuje mi czasu na wszsytko

z maluchem wszystko gra. czujemy sie swietnie no i dzis byłam na wizycie:) dzidziuś jest o 2 tyg wiekszy niż wskazuje na to wiek ciązy no i waga to 503 g Pani dr mówiła, że to będzie raczej większe dziecko:) Potwierdziła się płeć. Będzie synek- Daniel:)

Pozdrawiam i przesyłam wszystkim buziaki
Postaram sie zaglądać czesciej

Szarlotka gratuluję i od razu cię uspokajam,że dasz sobie radę!!! NAPRAWDĘ!!! Będzie dobrze,zobaczysz.A tak poza tym to ostatnio myślałam o Tobie:-)Zastanawiałam się co u Ciebie słychać

reklama
szarlotka- super! ja tez bede miala blizniaki i plan jest taki, ze: 1. nie beda plakac, bo: 2. beda sie soba nawzajem zajmowac i 3. w nocy beda spac! tak ma byc, powtarzam to sobie jak mantre :)
anioleczku, to czym ty malego Daniela karmisz, ze taki duzy bedzie?
a ja dostalam w nocy zapalenia pecherza :( siedzac w toalecie o godz 2 rano zguglowalam temat furaginu. zdania sa podzielone, ale wiele dziewczyn bralo w 1 trymestrze, bo tak im lekarz przepisal, wiec w nocy, z braku innego wyjscia, wzielam jedna tabletke. pozwolilo mi to przespac reszte nocy, ale rano napisalam do swojej gin. a ona, choc zawsze jest bardzo postepowa, napisala mi ze urosept, nie furagin. teraz sie martwie ze te jedna tabletke wzielam :/
mialyscie zapalenie pecherza w ciazy? co bralyscie?

Do góry