reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
wczoraj wieczorem widzialam sie z moimi blizniakami :) bylam na badaniach i nareszcie uslyszalam serduszka i zobaczylam dwa ludziki :) wczesniej usg w 5 tyg pokazalo tylko komorki a w srodku koleczko, a teraz dwa ludziki :) wow! super!
poza tym ciaza jest ok, troche brakuje mi zelaza ale szyjka w porzadku i pani doktor jest 'zadowolona ze stanu ciazy' :)
za tydzien w pt badania prenatalne :)

cześć dziewczyny,
dawno się nie odzywałam ale czytam Was codziennie i kibicuję.
Nic nie skrobie bo nie mam siły 3 tyg.jestem przeziębiona a dziś okazało się że mam anginę i dostałam antybiotyk OSPAMOX, bardzo boję się go wziąć ale jak długo mam leczyc sie miodem, czosnkiem i cytryną. Czy któraś z Was brała antybiotyki w ciaży?
A oprócz tego dostałam skierowanie do kardiologa bo Pani doktor powiedziała, że mam szmery na sercu coś z zastawka i płatami ale musi mnie zbadać kardiolog. Rozkleiłam się totalnie.

hej madmax, nie boj sie tylko bierz te anytbiotyki. jak ty jestes chora to twoje dzieci tez. moja gin mowi ze antybiotyk lepszy niz choroba mamy i dzieci. szmery moga byc od anginy wlasnie, wiec pora ja zwalczyc a nie pozwalac oslabiac i tak juz obciazony organizm!

kretowinka - gratki. super ze bable sie maja dobrze.

madmax - bierz antybiotyk jesli jestes bardzo chora. rozumiem ze to penicylina? jest ok dla dzidzi - przy karmieniu tez ja polecaja. ja bralam jak mialam zapalenie piersi. co do szmerow - nic nie boj. ja tez mam chore serce i tez mialam badania. chca zobaczyc na ile serce jest zdrowe i czy mozna rodzic normalnie (bo niebezpieczny jest moment w kilka minut po porodzie gdy nagle masz nadmiar krwi w organizmie i wielkie obciazenie dla serca). a z platkami/zastawkami to prawie polowa spoleczenstwa ma problemy tylko ze nawet o tym nie wie. bedzie charaszo

reklama
dzień dobry!!!
kretowinka78, lolitka200 - dziekuję za odzew. Dzwoniłam do 2-óch ginekologów w tym do mojego i powiedzieli, że ten antybiotyk jest bezpieczny, uff, więc go biorę chociaż mam wyrzuty sumienia.
Życzę miłego dnia

Do góry