reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Emilia - fajnie ze usg pomyslne - a tobie tez badali krew dodatkowo czy tylko przyziernosc sprawdzali - pytalas o plec? super ten bujaczek w sumie to takie lozeczko mojzesza polaczone z bujaczkiem - kurcze mi by sie przydala bo mniej miejsca zajmuje a tak ja mam oddzielnie ...

dziewczynki jestem po ponad 2 tygodniach !
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
wróciłam opalona i wypoczęta jak nigdy :D nawet wielkie upały mi nie przeszkadzały w leżeniu na plaży ;) było bosko ! Ale za to teraz po powrocie jest już mega ciężko bo codziennie na termometrze ponad 30 st, duchota niemiłosierna, nogi zaczęły pierwszego dnia po powrocie od razu puchnąć
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif

W życiu nie nadrobię tego co pisałyście tutaj
ponad 50 stron nastukałyście, szok
dlatego pozdrawiam was wszystkie i postaram się teraz na bieżąco czytać ;)

wrześnióweczki jak tam się czujecie w ostatnim miesiącu ?? :D

Emilia super ze wszystko dobrze z Twoim bobasem.Bujaczek super,bardzo mi sie podoba.

Niepokorna plucz ta szalwia,oby sie obeszlo bez tabletek:tak:

Jogo mam nadzieje ze to kwestia godzin,bo jak nie to najpierw udusze mojego konsultanta,jest pierwszy na mojej liscie:-DHormony znowu zaczely mi szalec,a juz byl spokoj:crazy:

Dziewczyny co kupujecie do kapania dzidziusiow?Wanienke czy wiaderko?Kupilam wanienke ale zastanawiam sie nad wiaderkiem,co Wy na to?

Emilia gratuluję zdrowych 8,5 cm szczęścia!!! :)

Ja kupiłam wanienkę, jakoś widok tych wiaderek do mnie nie przemawia.. Choć na pewno mają swoje plusy no i zwolenników. Ja pozostanę jednak tradycjonalistka w tym temacie ;-)

Cholera tak się rozpędziłam że wygrałam jezcze dwie aukcje... Ale w jednej kupiłam kombinezonik zimowy r.62 i kombinezoniki polarowe tez r.62... Ech już wiecej nie kupuje. Ale te juz kupiłam w beżowo/białych barwach aby pasowało i dla niej i dla niego... Teraz musze za to wszystko zapłacić :-:)-(

reklama
Do góry