reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Majka my w tym tygodniu robiliśmy rundkę po specjalistycznych sklepach z materacami i podobno najlepsze są te z pianki wysokoelastycznej. Lateksowe mówiono nam, że dość szybko zbijają się i robią się twarde. Ale może w połączeniu z wkładem kokosowym są lepsze? My w każdym razie mieliśmy ułatwione zadanie, bo kupowaliśmy też dla nas materac do nowego łózka, więc testowaliśmy wszystkie rodzaje i rzeczywiście te z pianki wysokoelastycznej są super! Kupiliśmy sobie taki i postanowiliśmy, że nasz Synek musi mieć tak samo wygodnie :))))))

Jogo wspaniale, że Nadia ma się świetnie :) duża już z niej Dziewczynka

Ostatnia edycja:
oj dziewczyny... kołyski są śliczne - można maleństwo tak ładnie otulić... też się zastanawiam tylko że w tej kwestii że w sypialni stanie łóżeczko, ale czy nie spróbować poszukać nawet z używanych sobie takiej ładnej kołyseczki dla Janka do salonu - żeby miał przytulne miejsca do spania w ciągu dnia:)
a nie wiem czy to kwestia uspokojenia przez was w międzyczasie, ale mój ból okolicy jajnika minął:) więc już się nie martwię tym bardziej że Janek aktywny dziś mocno:)

Emilia na razie nic na to nie wskazuje :) Czuje sie dobrze ,cos mnie tam kiedys pobolewalo,teraz nic.Chyba ze to cisza przed burza:-)Chodze tylko czesciej do toalety wiec moze organizm zaczyna sie oczyszczac.W czwartek mam wizyte,bedzie to dzien przed terminem wiec moze cos mi powiedza.Zreszta czekam na Minni,niech bedzie pierwsza:happy2:
Fajnie ze juz mniej plamisz,zapytaj sie ich w srode skad te plamienia,powinni Ci cos powiedziec,moze po usg genetycznym.

Peti Kochana jestes :tak: Ale ta moja Córcia to bardzo wygodnicka jest i nic nie wskazuje na to żeby zechciała opuścić swoje aktualne mieszkanko ;-) No nic będę musiała przeżyć to wywoływanie porodu.

Ona jestem ciut dalej niż ty a ja nie mam jeszcze ani wózka, ani łóżeczka :) czekam na koniec sierpnia żeby wszystko kupić za jednym razem w hurtowni. Choć ostatnio nabyłam zestaw butelek i laktator w super cenie więc coś do przodu :)

no ja mam z 10 ubranek a tak nic nie wiem kiedy zaczne na dobre szalec jakos sie boje jeszcze:) heh a nasze dziewuszki juz maja wozki lozeczkaa wow moze i to dobre jest heh

emila ja tez bym juz pokupila tylko ze nie moge jakos tego strachu przepedzic tak jakos sie boje dlatego was podziwiam i troche zazdroszcze:) ale moze jakos powoli bede szalec jutro jade do lekarza to jak sie maluszek ujawni kim jest bedzie moze latwiej hehe:)

reklama
Emilia, jaki wózek masz?
My byliśmy z emkiem wczoraj w sklepie oglądać wózki i foteliki chłopak wciągnął się w temat ;) i cały wieczór w necie czytał o fotelikach :) Stwierdził że inwestujemy w bazę ISO FIX tą do której najpierw montuje się mały fotelik a później większy dla starszaka.

Dziewczyny jak się czujecie w te upały?

Do góry