reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witam!
Mi dzis przyszedł drugi list w sprawie wizyty w szpitalu u położnej, taki sam ale z inna data. Pierwszy był na 21-go a drugi 25-go. No wiec zadzwoniłam i sie okazało ze 21-go to jakiś błąd i w ogóle nie powinnam go dostac. Super! Na darmo brałam bezpłatne wolne, bo 25-go i tak nie pracuje. A do tego bedzie wtedy 13t1d wiec ostatni dzwonek zeby porobic badania ważne.

reklama
Esiek dokładnie w bobolandzie, ale w tej pierwszej hurtowni też byli za cybexem i jak szukałam mojego wózka w kropki na internecie i zadzwoniłam do Pana bo miałam wybór fotelika do tego wozka to tea zasugerował cybexa a nie był to najdroższy fotelk. Jak sie czujesz wychodzisz dziś?

Peti30-jestesmy zachwyceni wozkiem,ciekawe czy Olivier tez bedzie ;)Fotelik mamy ten sam,tez pasuje do naszego wozka ;)
coraz dluzej spie czy to normalne??dzisiaj do 11 pociagnelam ;)

Wszystkim gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za wizytujace ;)
Milego dnia

Ja śpię po 9-10 godz i to chyba normalne.

Dziewczyny kiedy odstawilyscie progesteron? Bo ja w piatek bede miała 12t1d i chyba trzeba w 12 wlasnie tygodniu? Miałam isc do polskiego gina 25 lipca ale jednak bedzie pózniej, dopiero 5 sierpnia, wiec teraz sama nie wiem, tak to on by mi powiedział. W klinice ivf kazali odstawić juz w 6 tyg po pierwszym usg. Ale sie balam i poszłam do polskiego gina wlasnie, on kazał brac. I czy od razu odstawilyscie czy bralyscie mniejsza dawke przez jakiś czas? Dodam ze dalej plamie, ale od wczoraj troche jaśniej.

Niepokorna super ze wozek super!:-D
Co do spania to dopada nas roznie nie ma reguly,dla dziecka jak najlepiej spac jak najdluzej.

Bylam dzisiaj u Antepowicz,Lucy wazy 3200,wszystko w porzadku,szyjka dluga,nic szybkiego porodu nie wskazuje.I ja w ogole nie wygladam jak do porodu cokolwiek to znaczy:cool:Tak czy siak herbatke mam zaczac juz pic 3 razy dziennie:szok:I jak w 40 tygodniu nic sie nie wydarzy to mam do niej przyjsc na "maly masaz" jak to okreslila:-)

Emilia z ta sluzba zdrowia jest chyba wszedzie tak samo.U mnie tez ze 2 razy namieszali z datami,a jestem semi private,tak ze to nie ma znaczenia czy poblic czy nie.Tylko u mnie to juz bylo w pozniejszym okresie i ja sie na zmiany nie zgodzilam bo powiedzialam ze praca itp i przeszlo.Ty idziesz pierwszy raz ,ale pozniej sie nie daj:no:
Progesteron bierze sie przewaznie do konca 12 tygodnia.Ale przy plamieniach nie wiem.Zadzwon do gina.

reklama
Do góry