reklama
lilka-1986
Fanka BB :)
ona
ja z moim mężem przytulalismy się ostatnio dzień przed punkcja a jestem w 30 tyg. ciąży. Wiec jak widzisz bardzo dawno. dzidzia ważniejsza.
ja z moim mężem przytulalismy się ostatnio dzień przed punkcja a jestem w 30 tyg. ciąży. Wiec jak widzisz bardzo dawno. dzidzia ważniejsza.
Niepokorna
Dobry wieczor
Jak po weekendzie dziewczyny??ja zaszalalam z wyprawka z ubranek prawie wszystko juz mam...zakupilam tez monitor oddechu(oby nigdy nie musial sie wlaczyc)...
Co do seksu to ja zyje w celibacie bo boje sie skurczy i w ogole, za to moj maz ma 9 miesiecy "lodzika"
Jak po weekendzie dziewczyny??ja zaszalalam z wyprawka z ubranek prawie wszystko juz mam...zakupilam tez monitor oddechu(oby nigdy nie musial sie wlaczyc)...
Co do seksu to ja zyje w celibacie bo boje sie skurczy i w ogole, za to moj maz ma 9 miesiecy "lodzika"
moj lekarz mowil ze to nic nie szkodzi tylko ze macica jest teraz bardziej ukrwiona i moze dojsc do jakiejsc infekcji albo plamienie i sie boje hehe najgorsze jest to ze mam chcice a meza da sie faktycznie troche oszzukaac czyms innym
wiem wiem dzidzia najwazniejsza hehe wiec musze sie wstrzymac
wiem wiem dzidzia najwazniejsza hehe wiec musze sie wstrzymac
Niepokorna
Angel care ale bez kamerki
Niepokorna widzę że zaszalalas super. Ja kupuje powoli. Wczoraj byliśmy na zakupavh kupiłam rajtki, skarpetusie i ręcznik. Myślę że jak co jakiś czas kupie pare rzeczy to do porodu sie uzbiera i nie dostsne zawału przy kasie jak będę chciała kupić wszystko naraz
Jeśli chodzi o sex to nam zdarza się od czasu do czasu ale też mam pewne obawy.
Jeśli chodzi o sex to nam zdarza się od czasu do czasu ale też mam pewne obawy.
Niepokorna
Majka201- zaszalałam ale wszystkie rzeczy mam na new born wiec i tak pewnie będę musiała dokupić większe mam nadzieje że na pierwsze dwa tygodnie starczą
reklama
Czlowiekowi az lepiej na sercu jak cos kupi dla dzidziusia
Niepokorna dokup przed porodem chociaz ze 3 ciuszki od 0 do 3.Moja szwagierka powiedziala mi ze nieraz dzieciaki w ogole w newborna sie nie mieszcza.Moja corcia w te najmniejsze ciuszki tez nie weszla
Milego dnie dziewczyny.
Niepokorna dokup przed porodem chociaz ze 3 ciuszki od 0 do 3.Moja szwagierka powiedziala mi ze nieraz dzieciaki w ogole w newborna sie nie mieszcza.Moja corcia w te najmniejsze ciuszki tez nie weszla
Milego dnie dziewczyny.