reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Foote,super ze wszystko u Ciebie w porzadku i dzidzia dobrze sie rozwija :)

Lenka ja odstawilam wszystko w jednym dniu.Tylko dawki sterydow zmniejszalam z dnia na dzien.Po odstawieniu dostalam takiego bolu glowy ze zakonczyl sie on wymiotami,i wszystko wrocilo do normy.

Pozdrawiam :)

reklama
Esiek gratulacje :-) te "pingwinki" są cudne! Jak moj Eryś, który właśnie przed chwilą obrócił się sam na brzuszek na macie edukacyjnej :-D
Lawendowy barszczyku niestety nie zjadłam, hehehe
A co do "pyłków" itd. mam dwa koty, czeszę je, sprzątam, a i tak włosów kocich jest tyle i wszędzie, że żeby się ich pozbyć, to trzeba by pozbyć sie kotów.A gzie koty najbardziej lubią leżeć i spać?na macie Ergu, na lżaczku Ergu, w łóżeczku Ergu-jak go tam nie ma.I co tu zrobić?NIC.Sprzątać i pogodzić się z tym,że dziecko jak będzie jadło kocią sierść to nie będzie alergikiem ;-)

Madzia i Piotr,kwestia kosmetykow to sprawa indywidualna,bobasy roznie reaguja.Ja sama uzywam produktow organic,wiec dla corci wybralam firme burt's bees.Moge polecic maslo do brzuszka dla nas mam,jest rewelacja :)

Jestem po badaniu stężenia glukozy, niestety wyszła mi cukrzyca ciążowa.
Czytam teraz o tych dietach, glukometrach i jest mi tak cholernie przykro, że jeszcze to wszystko będę musiała przejść.. Mam nadzieje że w praktyce to wszystko będzie dużo łatwiejsze.

Martka, Twój Ergu miał styczność z kocią sierścią przez całą ciążę. Na pewno mu to nie zaszkodziło i tym bardziej nie zaszkodzi teraz :)
Ja też jestem więcej niż pewna, że ulubione miejsce do spania moich ogonów, to będzie własnie łóżeczko, bujaczek i inne Zosine gadżety. No trudno, nie ma wyjścia, bo jakoś będzie musiała przyzwyczaić do dzielenia z kotami od pierwszych dni życia :tak:
I ja tam wcale z tego powodu nie zamierzam separować kotów od dziecka. Ba, nawet nie będę dzikować, z tak bardzo modną teraz, eko żywnością :tak:

Ja dzis na obiad po raz pierwszy zrobilam pierogi z maki pelnoziarnistej z grzybami, cebula i szpinakiem. Dobre i zdrowe:) Zadnego smazenia, gotowane

Co do siersciow to ja mialam psa i synek od poczatku mial z nim stycznosc, glaskal itd. Nie separowalam malego. Bakterie tez dziecku potrzebne bo zbyt duza sterylnosc niezdrowa:)

Ostatnia edycja:
reklama
minni
,,....,,............
................
jeżeli mogę się wtrącić to mi tez wyszlo ze mam cukrzycę ciazowa. mój lekarz jak zobaczyl wynik polozyl mnie do szpitala na diagnostykę glukozy a w szpitalu wyszlo ze mam wszystko w normie. może powtorz badania albo popros o diagnistyke w szpitalu. pozdrawiam

Do góry