reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cześć dziewczyny, witam Was w ten piekny, słoneczny poranek, słonko tak świeci że aż pracowac sie nie chce:-D.

Lawendowysen dziekuję za wpisanie mnie do kalendarza, lista cieżarówek jest zacna i mam nadzieję ze po mnie będzi ejeszcze bardzo, bardzo długa.

reklama
Oj ale dlugasna ta nasza lista juz:) I nareszcie po mnie sie lista wydluza - czekamy na kolejne mamuski - a wiem ze przynajmniej dwie powinny dolaczyc na pazdziernik:-)

Troszke tez z plciami sie wyjasnilo - ale tak do konca nie pamietam - mozna zapisac: z tego co kojarze Molla bedzie miala synka, Fusun - dwie coreczki, Martaczi - synka, Siaga chyba tez synka :)

A ja dzisiaj mam usg - nie moge juz zasnac od rana... trzymajcie kciuki jade na 12.

Zuzia, minni kciuki zaciśnięte. No ja też liczę na dwie koleżanki październikowe to przynajmniej sama w tym pażdzierniku nie będę.

Minni chyba zgapiłam suwaczek, mam taki sam, ale to zupełnie nieświadomie.:-D

Cieszę się na każdą pozytywną betę na forum staraczek, bo czasem podczytuje. Oby ciężarówek było jak najwięcej.

Zuzia
ja już jakoś w 12 tc poznałam płeć, więc może Tobie dziecko też pokaże co tam ma :-)
Mini, Zuzia czekamy na Wasze relację z wizyt.

Wracając do tematu włosów. Kilka dni temu farbowałam, farbą taką jak zawsze i nie pokryła ona dobrze moich siwych włosów:confused2: Następnym razem na pewno wypróbuję farbę ze sklepu zielarskiego. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Czupryna zrobiła się gęsta i nawet fryzury łatwiej się układają. Nawet paznokcie rosną jak szalone. A teraz gorsze wieści, kilka dni temu zauważyłam rozstępy na piersiach :szok: Spodziewałam się tego typu atrakcji, ale dopiero pod koniec ciąży, a nie teraz. Czyli smarowanie się rożnymi specyfikami nie do końca działa.

minni, zuzia pięknych widoków :-D
sylwia pewni,że mleko z piersi najlepsze i jak będziesz mieć pokarm, to warto karmić.ale będziesz musiała coś wymyśleć na noc,bo albo będziesz karmić i się nie wysypiać, albo ściągnąć w nocy pokarm, tj.też wstawać w nocy.albo na noc mm a w dzień twoje:-) ja mam wisiocyca, potrafił wisieć godzinami na początku!to mamy podobnych mężów, gdyby mój mógł karmić i mniej zarabiał to on by był na tacierzyńskim;-)

Minni, Zuzia kciukii!!! czekamy na relacje! :D

Siaga gdzieś czytalam, ze jak sie ma sklonnosci do rozstępów to nic nie pomoze. Ja osobiście od 4 miesiąca ciązy używam kremu na rozstepy profilaktycznie, ale od zawsze stosowałam oliwkę dla dzieci na wilgotne ciało po prysznicu. Działa cuda! skóra jest miękka i pachnąca;)

ale mamy dzisiaj piękny dzień!

reklama
Do góry