reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aktualizacja dotyczy Minni27 iElleni

Darii, a co u Ciebie? Juleczka już się uśmiecha do swojej mamy?

STYCZEŃ

1.DARII (24 styczeń 2014 - cc) - córka Julia

MARZEC
2. MAJA SAUER ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
3. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
4 SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - syn Wiktor

KWIECIEŃ
5. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

MAJ
6. LAWENDOWY SEN (12 maj 2014) córka Zosia
7 MEGI* (20 maj 2014) syn

CZERWIEC
8. NIKA85 (5 czerwiec 2014)
9. SZYSZKA87 (25 czerwiec 2014) syn Antoś

LIPIEC
10. 24MAGDA09 (04 lipiec 2014)
11. MOLLA (07 lipiec 2014)
12. FUSUN (18 lipiec 2014)
13. MINNI27 (30 lipiec)

SIERPIEŃ
14. PETI30 ​(1 sierpień) córka Lucy
15. SIAGA (10 sierpień 2014)

WRZESIEŃ
16. ZUZIA2011 (5 wrzesień)
17. ELLENI (5 wrzesień)

Ostatnia edycja:
reklama
lawendowy_sen bardzo proszę o dopisanie mnie do kalendarza ;) termin na 5 wrzesień ;)
Jestem po wizycie, maluszek ma niecałe 2 cm, serduszko pięknie bije i oby tak biło do porodu ! ;) Jejku jak to już fajnie, 2 tyg temu widziałam zaledwie kropeczkę, a dzisiaj już główka, brzuszek, rączki, nóżki <3

Elleni - gratulacje ;) ja tez mam termin na 5 wrzesien ...to bedziemy juz we trzy na porodowce ;)

Peti30- ja tez z Dublina :) ktory szpital wybralas jesli mozna wiedziec i czy gp masz irlandzkiego czy polskiego??

ale fajnie, że nas cały czas przybywa:D dziewczyny gratulacje!

co do mnie to sama też nie zamierzam zaczynać rozmów na temat tego w jaki sposob doszło do poczęcia, przeciez gdybym go poczęła w np sypialni to bym mu o tym nie mówiła;) Nie wstydzę się tego,że Antoś jest z in vitro,ale dla mnie ivf czy natural - kompletnie bez znaczenia.:D

Martaczi ja miałam zarówno pappa jak i wolną podjednostkę podwyższone, ale same te wyniki nic nie mówią, dopiero po wprowadzeniu wszystkich danych do programu lekarz analizuje ryzyko. U mnie wyszło zerowe, więc głowa do góry! a poza tym jak się czujesz? i gdzie Twój suwak?:>

wczoraj przebiegłam może z 50 m, bo się bardzo spieszyłam, a potem jak już usiadlam w moim brzuchu rozegrała się bonanza:-) Za pierwszym razem aż podskoczyłam, bo się przestraszyłam. Jakieś takie przewroty poczułam, ale nie jak zazwyczaj delikatne muśnięcia tylko prawdziwą rewolucję. Możliwe,że to Antek zaczął szaleć?:>:-D

ale pogodaaa... brrrr. Cieplutkiego dnia dziewczyny!

dziewczyny ale numer bo u mnie tez lekarz powiedział ze termin na 5 września z transferu wychodzi na 2 ale z usg na 5! Chyba będziemy we 4 na ten sam termin. Chyba tak jeszcze nie było. Mnie mrozy mina bo ja cały czas leżę , myślałam ze juz mnie w pon zwolni z leczenia ale znowu dostałam brudzen wiec wiem ze pewnie jeszcze ze dwa tyg bedzie mi kazał leżeć :( no cóż aby tylko kruszynka rosła to ja mogę leżeć gorzej tylko ze nie w swoim domu.
niepokorna superancko ze juz wracasz to moze jeszcze wybierzesz sobie dobry szpital. Jak ja wrócę to juz bedzie za późno i bede miała ten z najgorsza reputacja na cały Londyn , nawet ostanio chcieli go zamknąć . Ale staram sie tym nie martwić i skupiam sie na tym co tu i teraz. Musze wylezec krwiaka który ostatnio miał 33mm na 24, wiecej niż kruszynka. O tyle dobrze ze położony w bezpiecznej odległości od łożyska.

Oooooooooo to na początku września będzie "gęsto" od porodów :-D

Pytanie mam odnośnie badań prenatalnych, ma się do nich przygotować jakoś, krew na czczo pobierają? bo zapomniałam zapytać jak się rejestrowałam :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry