reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

lolitko a ja to chyba ze 100razy dzinnie mowie Dominicowi,ze go kocham :-)Caluje,przytulam...az moj maz mowi ze go zapieszcze,zaglaskam :-D Ale ja tak bardzo sie ciesze i jestem szczesliwa,ze nie da rady tak bez buziaka przejsc kolo mojego lobuziaka :cool2: Dziecko to naprawde prawdziwy cud,najdrozszy na swiecie :tak:

reklama
Lolitko to dobrze,że synuś zaczął puszczać bączki,przynajmniej nie będzie miał kolek.A jak tak bardzo kocham Krzysia i zastanawiam się jak mogłam żyć bez niego i nie wyobrażam sobie życia bez mojego kochanego synusia.Kocham go bardzo. Krzyś już jest na takim etapie,że interesuje się otoczeniem,dzisiaj byłam z nim na dworze,przed blokiem to musiałam trzymać go na rekach a Krzyś patrzył na inne dzieci,kiedy go odkładałam do wózka to płakał,wiec go nosiłam.Ludzie dziwią się,że on ma 3 miesiące a już jest taki bystry.

kotek - tez tak mam. tylko bym calowala:)

kasia - fajnie ze synus juz jarzabek sie zrobil. taki maly i juz kolegow szuka:) to taka radocha widziec ze dziecko zaczyna kumac i reagowac i sie interesowac. no u nas na to jeszcze za wczesnie ale wczoraj byl pierwszy krok - az geba mi sie smiala ze szczescia. synek ma taki activity center gdzie zabawki wisza nad jego glowka. i do tej pory sie troche na to gapil i to wszystko a wczoraj po raz pierwszy zakumal ze jak podniesie raczke i pociagnie za zabawke to ona sie rusza. i nauczyl sie nowej zabawy. i teraz non stop wyma****e raczkami zeby dosiagnac wiszacych zabawek i je kolysac. i przy tym sie smieje fajowo:) ot taki pierwszy kroczek do 'swiadomego' zycia....

cześć dziewczynki.
Wkońcu synuś jest z nami:D. 23 kwietnia miałam cc. Urodziłam zdrowego synka 10/10 57 cm długości i 3700 wagi:) jest przesłodki:D:D. W piątek wieczorem wróciłam do domu. jestem taka szczęśliwa:D. Pozdrawiam;-)

Isia mega gratulacje:tak: Jak znajdziesz chwilunie,to pochwal sie synusiem i dodaj zdjecie.A tak wogole to jak jak tam po cc? Stalo sie cos,ze nie dalo sie naturalnie?

cześć dziewczynki.
Wkońcu synuś jest z nami:D. 23 kwietnia miałam cc. Urodziłam zdrowego synka 10/10 57 cm długości i 3700 wagi:) jest przesłodki:D:D. W piątek wieczorem wróciłam do domu. jestem taka szczęśliwa:D. Pozdrawiam;-)

Gratulacje!!!! Aj to cudowne uczucie mieć wreszcie swojego dzidziunia przy sobie!!!! Będzie miał urodzinki w tym samym dniu co mój mężuś hi hi
A moje cudeczki dzisiaj kończą już pół roczku... Ach jak to przeleciało:szok:

reklama
Do góry