reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jogo ja rodzilam corke 12 godzin czyli dlugo i wszystko bylo w porzadku, a byla wielka bo wazyla 4200 .Lekarz,polozna i salowa ugniatali moj brzuch zeby wyszla :)A wczesniej slyszalam rozmowe pielegniarek , ktore mowily jak ona urodzi?Tylko to bylo 16 lat temu.Teraz na bank maja lepszy sprzet i wszystko bedzie dobrze.Damy rade :)

Peti Pewnie ze damy rady aby tylko spokojnie ciąża minęła do tego czasu . Mi sie zaczęła z przygodami wiec mam nadzieje ze pózniej bedzie dobrze.

Zuzia cudowna wiadomosc :) na kiedy termin? Mi z daty transferu wyszło na 2 września a z usg na 5 . Jak sa mdłości to podobna ciąża bezpieczniejsza wiec może i dobrze ze je masz.

Zuzia ogromne gratulacje!:-D To przepiękne uczucie:-D.

peti wydaje mi się, że ten ból głowy może być właśnie z odstawienia, ja tak miałam. Albo po prostu urok ciąży i sobie wmawiałam, że z braku leków;-).

Dzieki dziewczyny za cieplutkie slowa:) Nie chce sie wierzyc ze juz to moje malenstwo takie duze:)

Siaga - jesli naprawde wykraczesz mi jeszcze ta coreczke to sama bede twoja stala klientka i na rekach bede nosic haha:) Chociaz ci powiem ze przeczucia mam inne- moja chec jedzenia i to slono-kwasnych rzeczy podpowiada mi meskiego potomka;-)No a swoja droga gratuluje tobie chlopczyka - kurcze jak wczesnie juz mozna sie dowiedziec - teraz frajda z wybieraniem imienia:)
Peti - a tobie gratuluje coreczki - czyli sierpien juz obstawiony;)

Elleni, Jogo - my idziemy prawie leb w leb wiec dzieciaczki tez rosna mniej wiecej tak samo i terminy podobne - tu w UK to tak dokladnie ci nic nie mowia ale moj suwaczek dzisiaj dokladnie sie zgadzal z usg i termin niby mowila ze na 5 wrzesnia:) Takze Lawendowy jesli mozesz dopisac mnie do listy bede wdzieczna:)

Ostatnia edycja:
No i w końcu wrzesień się nam pojawił :-)
Zuzia, gratuluje udanej wizyty i bijącego serduszka.

S
TYCZEŃ

1.DARII (24 styczeń 2014 - cc) - córka Julia

MARZEC
2. MAJA SAUER ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
3. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
4 SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - syn Wiktor

KWIECIEŃ
5. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

MAJ
6. LAWENDOWY SEN (12 maj 2014) córka Zosia
7 MEGI* (20 maj 2014) syn

CZERWIEC
8. NIKA85 (5 czerwiec 2014)
9. SZYSZKA87 (25 czerwiec 2014)

LIPIEC
10. 24MAGDA09 (04 lipiec 2014)
11. MOLLA (07 lipiec 2014)
12. FUSUN (18 lipiec 2014)

SIERPIEŃ
13. PETI30 ​(1 sierpień) córka Lucy
14. SIAGA (10 sierpień 2014)

WRZESIEŃ
15. ZUZIA2011 (5 wrzesień)

Lawendowy jeśli wszystko bedzie ok na mojej poniedziałkowej wizycie to tez cię poproszę o wpis na wrzesień :) zawsze marzyłam żeby sie na niej znaleść . Narazie boje sie jeszcze zapeszać .

[FONT=&quot]peti30[/FONT] ja miałam w pierwszym trymestrze potworne bóle głowy, wzbraniałam się przed lekami jak mogłam , robiłam okłady które nic nie pomagały, wyłam i zwijałam się z bólu, kładąc się z nim i zazwyczaj sIę z nim budząc. Aż w pewnym momencie wylądowałam na pogotowiu bo ból był tak straszny że o mało nie dostałam wylewu. Lekarz powiedział że absolutnie nie wolno dopuszczać do takich skrajnych sytuacji, że taki mój stan gorzej wpływa na dziecko niż to ze zażyję tabletkę Apapu. I wzięłam raz, przy bardzo silnym bólu. W drugim trymestrze bóle głowy minęły jak ręką odjął.
[FONT=&quot]elleni zostawię sobie tą Fridę ale wymienię na taką bez filtrów, to takie gąbeczki, domyć byłoby je chyba trudno…[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Dziewczyny jest sens kupować ten Linomag zielony do pupy skoro kupiłam Bepanten?[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

Jezu dziewczyny padł na mnie blady strach!:szok: Trochę to zabawne ale czy ja wiem ...Właśnie dzwonił do mnie kolega że urodziła im się córka!!!!!!!! CÓRKA?! Miesiąc w miesiąc usg, na najlepszym sprzęcie, zdjęcia 4D, nawet u dwóch lekarzy, miał być 100% chłopczyk! Wierzyć się nie chce, bo zazwyczaj mylą się w drugą stronę. Marta ponoć w takim szoku że jej mowę odebrało, a taką piękną wyprawkę mieli, pokoik caaaały niebieski:) Trudno, trzeba się przestawić.
JA CHCĘ MOJEGO MAKSIA!!!!!!!!!

reklama
Do góry