reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja w lipcu 2013 dowiedziałam się, że jedynym ratunkiem jest in vitro. podeszliśmy do programu ministerialnego. We wrześniu pierwszy transfer - niestety :( w październiku drugi transfer i znów porażka. poza tym wszystkie nasze mrożaczki poumierały. w listopadzie przystąpiliśmy kolejny raz do programu, znów dłuugi protokół. W 2 dzień Bożego Narodzenia miałam transfer 2 zarodków, 6 stycznia zobaczyłam 2 kreseczki :) i tak jak pisałam wcześniej w tym tyg idę na swoje pierwsze usg :)

Alexandretta, Sylwia - ja będę jechać z północy (daleka Białołęka) - chciałabym zaproponować jakąś mało uczęszczaną, kameralną galerię, jako bardziej bezpieczną w sezonie chorobowym. Wg mnie taką galerią jest Kliff na Okopowej. Ale rozumiem, że to dalej dla Was, więc potraktujcie to jako luźną propozycję. Ponieważ jestem w pojedynczej mniejszości:-D, dostosuję się do Was :)

Kasieńka - witaj i gratuluję!

Hej! Dziewczyny możecie mi powiedzieć jak sie wkleja suwaczek ? Ja go stworzyłam ale nie umiem go wkleić. Jakaś ograniczona jestem w tym temacie.

stwórz suwaczek na babyboom i w ostatnim kroku będziesz miała kod do suwaczka żeby wkleić go na forum. Wchodzisz w swój profil, wchodzisz w zakładkę sygnaturka i tam wklejasz ten kod. Zapisujesz i wszystko gotowe;)

Avocado, aquazumba? Fajne. Tez bym poszla. Kiedy planujesz zaczac? Na ich stronie nic o tym nie wyczytalam, tylko aquacycling jest...cokolwiek to znaczy.

Witajcie :-)

Ja tylko na chwilkę i tylko o sobie, bo ostatnio nie wiem co się dzieje na forum, bo dalej kiepsko się czuję i cały czas leże, z tym, że teraz w domu, bo wyszłam ze szpitala na własne żadanie. Nie wytrzymałam już psychicznie w szpitalu... lekarze w ogóle się nieczym nie przejmowali, żadnych badań... nic... tylko ciśnienie i temp. A ja byłam w szpitalu z zawrotami głowy, a nie z wysokim ciśnieniem czy gorączką ehhhh szkoda gadać...

Dziewczyny jak nic wcześniej się nie wydarzy to w czw jadę do szpitala, a w pt już popatrzę w oczy naszej Juleczce :-)
Troszkę posiedziałam i znów zaczyna mi wszystko wirować

Ściskam Was i Pozdrawiam

No i kalendarz nam się kurczy :)))Teraz nr jeden jest DARII :tak:

Kochana, trzymam kciuki za spotkanie z Juleczką
8549810podium-jpg.jpg

S
TYCZEŃ

1.DARII (24 styczeń 2014 - cc) - córka Julia

MARZEC
2. MAJA SAUER ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
3. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
4 SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - syn Wiktor

KWIECIEŃ
5. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

MAJ
6. LAWENDOWY SEN (12 maj 2014) córka Zosia
7 MEGI* (20 maj 2014) syn

CZERWIEC
8. NIKA85 (5 czerwiec 2014)
9. SZYSZKA87 (25 czerwiec 2014)

LIPIEC
10. 24MAGDA09 (04 lipiec 2014)
11. MOLLA (07 lipiec 2014)
12. FUSUN (18 lipiec 2014)

SIERPIEŃ
13. SIAGA (10 sierpień 2014)

WRZESIEŃ

reklama
Alexandretta, Sylwia - ja będę jechać z północy (daleka Białołęka) - chciałabym zaproponować jakąś mało uczęszczaną, kameralną galerię, jako bardziej bezpieczną w sezonie chorobowym. Wg mnie taką galerią jest Kliff na Okopowej. Ale rozumiem, że to dalej dla Was, więc potraktujcie to jako luźną propozycję. Ponieważ jestem w pojedynczej mniejszości:-D, dostosuję się do Was :)

Nigdy tam nawet nie byłam, może dlatego że unikam Warszawy jak ognia, jakoś to miasto mnie bardzo odpycha. Dla mnie to prawie żadna różnica w odległości, bo do mokotowskiej mam 35 km, a do tej na okopowej 40 km. Także różnica nie jest jakaś wielka. Tak czy siak koło 12 będę musiała wracać, bo o 15 do pracy. Bardziej tylko się boję, że do tej na okopowej mogę pobłądzić, a mokotowską znam dobrze.

Ja się dostosuję, także decydujcie Wy dziewczynki :-)

Do góry