lawendowy_sen
Fanka BB :)
Aleksandretta, ja jeszcze przed zajściem w ciążę wiedziałam, że u mnie w grę wchodzi tylko cc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aleksandretta, ja jeszcze przed zajściem w ciążę wiedziałam, że u mnie w grę wchodzi tylko cc.
Dziewczyny, teraz to zaczynam panikować, że może powinnam rodzić przez cc i nikt mi nie próbował nawet wyperswadować porodu siłami natury. Na pewno porozmawiam o tym z moim lekarzem prowadzącym. A dziewczyny, które jeszcze są przed porodem, Wy też wszystkie przez cc będziecie rodzić? Wiem, że Sylwia i Maja będą. Fusun też cc, bo ciąża bliźniacza. A reszta z Was?
Pingwinek, a czy lekarz tłumaczył Ci dlaczego? Ja bym chciała trafić na takiego lekarza, bo ja boję sie że mi każą rodzić sn. Dzisiaj znowu jakaś tragedia się rozegrała i to z bliźniakami właśnie
Madzialenak wiem,że artykuł jest z 2009 roku, czy coś się w naszym kraju zmieniło?niestety w szczepionkach nadal jest rtęć, sprawdź nazwy szczepionek i potem ich skład. Najgorsza szczepionka to ta na żółtaczkę, a dzieci dostają ją już w pierwszych godzinach życia. ( euvax B ), jest jeszcze jedna, nie pamiętam w tej chwili która.