reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lez. Ja wylezalam 3 krwiaki. Dalam rade, ty tez dasz!!!!
Spokojnie, bo jakby bylo zle to by cie dr do szpitala wyslala. Jak mozesz lezec w domu to znaczy, ze sama sobie z tym poradzisz! A i nie stresuj sie teraz bo mozesz miec takie brudne, brazowe plamienia. To stara krew i moze tak byc kilka dni. To pozostalosci. Ja tak mialam i nic to nie znaczylo. Trzymaj sie!!

reklama
Człowieka nie było pół dnia na forum, a tu taka ożywiona dyskusja na 3 strony :-)
Przynajmniej miałam co czytać.

Milagros, środa idzie do Ciebie wielkimi krokami. No i dobrze, że to już.
Jak to mąż będzie informał na fb???? A Ty w czasie cc będziesz offline??? Jak to tak???
Avocado, jak trzeba, to ja już dzisiaj mogę zając pierwsze miejsca pod Swiss, żeby mieć lepszy widok na cc Milagros :-)

Mazenka, tylko spokojnie i bez nerw. Leż, odpoczywaj i nie forsuj się. Jak kazali prowadzić horyzontalny tryb życia,
to znaczy, że tak trzeba. Będzie dobrze.

Avocado, Milagros, Madzialenak, następne nasze spotkanie będzie już w większym gronie :-)
Już nie mogę się doczekać, kiedy poznam nowego członka, a właściwie członkinię, naszego klubu :tak:

Aleksandretta ja tez Was podczytuję, ale nie ośmielam się pisać, bo dopiero 3 dziś jest mój 3 dzień stymulki na krótkim protokole. Także czekam cierpliwoe, kiedy będę mogła pełnoprawnie zasilić Wasze forum. Pozdrawiam Wszystkie mamusie.

Szukam mam, którym dzięki invitro udało się zajść w ciążę, a które chciałyby się podzielić swoimi doświadczeniami na łamach babyboom.pl. Jeśli, któraś z was byłaby taka dobra- poproszę o kontakt na mojego priva
z pozdrowieniami wasza adminka:-p

mazenka domyślam się, że dla Ciebie to mega stresujący dzień, ale ważne, że z dzieckiem wszystko dobrze. Stosuj się do zaleceń lekarza, leż i nie denerwuj się niczym.

Megi cieszę się, że będę miała z kim dyskutować;-)

Oktavi, Lilia, TeQuila, Fusun i inne staraczki to czekamy na Was tutaj z niecierpliwością:-)

Ostatnia edycja:
o tak staraczki, popieram Alexandrette, czekamy i na zulę :* :*i wszystkie inne dziewczyny! i piszcie co u Was:rofl2:.

Dziękuję Wam za wsparcie, to bardzo wiele dla mnie znaczy :* dzień dla mnie straszny ale wytrzymam wszystko, byle tylko z maleństwem było dobrze.

heheh, zgadzam się z opiniami " przyczynach wymierania forum", dużo urodziło, sporo ma teraz....nudną ciążę ;-)
milagors a twoja kluska to śląska będzie? :-D Ty też już będziesz tylko zerkać raz na kilka dni na forum :tak: fajnie w sumie, znasz dzień i godzinę.
sylwia kurde, ja pamiętam jak się cieszyłam z mojego 20 tc!!!tak sie bardzo uspokoiłam,że już mus wszystko będzie dobrze i można szaleć z urządzaniem dzieciowych rzeczy:) ale ten czas leci!!!!! A ja sie tak super czułam w tym 20 tc, a teraz...nie dość,że zatoki, czasem obrzęki, to jeszcze chyba Eryk mi uciska jakiś nerw, bo kuleje na prawą nogę, jak stara baba....:zawstydzona/y:
mazenka słuchaj sie starszych (starszych ciążą ;-)) i wyleż krwiaka!

MILAGORS jak cudownie że wasz wielki dzień już za niecałe 2 dni ! Czeka Cie wspaniałe przeżycie, aż Ci normalnie zazdroszcze ;-)bo mogłabym ten moment przeżyć jeszcze kilka razy był tak piękny :-) Będę myślami przy was !

reklama
Jestem od dzis w szpitalu. Wywoluja porod. W tej chwili niepokoi ich bicie serduszka malej. Jest zbyt wysokie.wzzystko zalezy od wieczor ego ktg czy bedzie cesarka czy jednak czekamy na porod naturalny

Do góry