reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej dziewczynki moje :happy: Dziś już mam lepsze samopoczucie co prawda pół nocy nie spałam ale postanowiłam skończyć z zadręczaniem się RAZ NA ZAWSZE! Moje dziecko jest zdrowe!! Kuzwa... nie po to walczyłam o nie tyle lat żeby teraz miało się okazać chore!!! Wy mi pomogłyście, poczytałam też coś niecoś na forum genetycznym, uspokoiłam się...Wiem że muszę w 18 tc zrobić to usg jeszcze raz i ono też na pewno nie pokaże żadnych nieprawidłowości! Mam tylko dylemat, dziś stuknął mi 16 tc. w poniedziałek mam wizytę kontrolną, minął miesiąc od ostatniego usg, chciałam zrobić żeby sprawdzić płeć ale skoro będę za dwa tygodnie robić to genetyczne to jest sens dwa razy?

Avocado, wizyte mam w poniedzialek. Dzisiaj tylko mocz i morfologia.

Martka, Eryk juz duzy jest!

Gotadora, to masz tam zamieszanie, ale tez i czas pewnie szybciej plynie. Tylko oni sie wyglupiaja, ze tak wczesnie cie budza. Toz to wyspac sie musisz, zeby sily miec.... Eh te szpitale. Zeby tam wyzdrowiec to trzeba miec zdrowie.

Pingwinej juz pewnie Milenke sciska :))

Adus sie cos nie odzywa... Nawet na fejsie.

Oskaa co ty gadasz dużego już masz chłopaka. Jeszcze miesiąc a dzieci ponoć ok 1 kg przybierają w tym czasie.
Martka dobrze, że szyjka trzyma, nie musisz się martwić i leżeć. Mały się szybko rozwija.
Maja :-) no takie podejście to się rozumie. Idź na oba usg, niech przebadają maleństwo dokładnie.
Gotadora i tak już długo jak na ciążę bliźniaczą wytrzymałaś. Pogratulować a dzieciaki na pewno już swoją wagę mają :)
Pingwinek gratulacje, pewnie jesteś już po cc i tulisz maleństwo. Czekam na relację.
Lawendowa powodzenia na wizycie.

Ja już ledwo zipię, popuchłam i już bym chciała urodzić.

Buziaczki dla Was dziewczyny.

Maja pewnie,że zrób oba USG!będziesz spokojniejsza! a dziecku na pewno nic nie jest i nie możesz sobie ciągle wkręcać jakiś chorób!!! Śliczna ta kołysanka :-)
sony nawet nie wiesz, jak się cieszę z tej szyjki!że wszystko gra bez leków :-) teraz tylko krew, zobaczymy, czy mi mimo żelaza dalej leci ta hemoglobina, no i glukoza.Współczuję opuchnięć, chciałabym, żeby mnie to ominęło...Ja już chcę grudzień!!!!To czekanie mnie dobija!Bardziej,niż poród ;-) A jak Ty będziesz rodzić?sn?czy bierzesz znieczulenie ZO?

Lilia ja trzymam kciuki za Ciebie cały czas:tak: w ogóle nie puszczam :-D to będzie TEN udany raz:tak:
Maja brawo,taka postawa mi się podoba! oczywiście że maleństwo jest zdrowe!nie ma innej opcji,a usg jeśli masz możliwość zrób i teraz i potem:-) zawsze to o jedno spotkanie więcej z maleństwem:-D

reklama
Marta chcę sn, ale jak mnie będzie bardzo bolało to mam już konsultację zrobioną z anestezjologiem do zo. Tylko że ja biorę zastrzyki przeciwzakrzepowe i musi od podania minąć 12h żeby dostać znieczulenie.

Do góry