reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Aktualizacja dot. Mazanki.

WRZESIEŃ

1. ADUŚ (17 wrzesień - cc) – syn Maksymilian
2. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka Milena

PAŹDZIERNIK

3. SONY (18 październik) – syn Paweł
4. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
5. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn Norbert
6. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
7. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
8. GOSIA_1983 (31 październik) – córka Milena

LISTOPAD

9. AVOCADO (24 listopad) – córka
10. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

11. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
12. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

13. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn
14. MEMORIES (25 styczeń 2014) - córka

LUTY

15. DARII (2 luty 2014) - prawdopodobnie córka

MARZEC

16. MajaSauer ( 6 marzec 2014)
17. SYLWIA1985 ( 22 marzec 2014)

KWIECIEŃ
18. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

MAJ
19. LOLITKA -córka Natalia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fusun, przy pierwszej becie nie sprawdzałam progesteronu.
A dzisiaj wyszedł 33,8.

Mazenka, gratuluje Ci bijącego serduszka. Co prawda nie wiem, jakie to uczucie, ale mogę sobie to tylko wyobrazić.

Sylwia, zapomniałam Ci powiedzieć, ale nie wiem, czy wiesz, że jesteś niesamowita :tak:

Mazenka- gratulacje!!!

Madzialenak- w koncu doczekalas sie swojego synusia, zycze szybkiego powrotu do domu.

Lawendowy- powtorz badania i na pewno beta ladnie przyrasta.

Misia- dziekuje za zaproszenie, dziewczyny z Trojmaista maja swoje spotkania, to my tez lokalnie mozemy sie umowic.Jestem za :)

Ja juz spakowana, jutro lecimy. Oczywiscie bede zagladac na forum w miare mozliwosci.

madzialenak gratulujemy Ci z calego serca:) między naszymi skarbami tylko dzień różnicy :) cieszę się, ze malutki taki spokojny i ladnie je.
Ja mam trochę problemy z dobraniem pozycji do karmienia, bo na początku popełniłan kilka błędów i teraz trudno Ją tego odzwyczaic. To trzecia nieprzespana noc. Dzisiaj wymiotowałam, bo za łapczywie zjadlam obiad i rana strasznie mnie boli. Pozdrawiam
Aduś trzymaj się. Staraj sie mysleć o pozytywnych stronach cc, wiem co przezywasz, ale ja wierzę w Ciebie.!!!

Lilia♥ - najlepszy sok z żurawiny to 100%. Można go kupić w sklepach zielarskich czy ze zdrową żywnością. Widziałam też w realu, bo mają dział ze zdrową żywnością. Koszt koło 20 zł za pół litra. I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu.

Aduś16
– liderko nasza. Czy ta psiunia to berneński pies pasterski? Bo na Entlebuchera ma chyba za duże łapki.

Martka273 – moja mama do 6 miesiąca ciąży miała zapalenie pęcherza. Co wyleczyli to znów zaczynało się. Także niestety ale ciąża predysponuje do takich zapaleń.

Madzialenak – gratuluję. Ale synuś spory urodził się, dobrze że przez cc, bo ciężko byłoby z sn przy takich rozmiarach.

Mazenka – gratuluję serducha

Lawendowy - szalona może tak, ale niesamowita :szok:. Niesamowita to będzie beta dzisiaj :-D, piękna i wysoka.

reklama
Strach się bać. Moja mama mnie terroryzuje :rofl2:. Właśnie przyszła do mnie i zapytała "czy przed komputerem dotleniam dziecko" :szok:. Także mykam na oficjalny spacer, bo inaczej .... boję się pomyśleć co by za karę wymyśliła. :-)

Do góry