reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lawendowy, moim zdaniem beta zrobiona w innym labie nie jest absolutnie miarodajna. Ja byłam przekonana, że skoro drugą betę robisz w Lux medzie, to pierwszą też u nich robiłaś. Nic się nie martw i jutro powtórz w Invikcie.

reklama
Darii--> jeszcze na 100% potwierdzi się 25-go na połówkowym, ale oko mojego prowadzącego też jest dobre więc na pewno się nie myli;) Odpoczywaj dużo i nie przemęczaj się:tak: :-):happy2::-)

Lilia, jutro pojadę z samego rana i pewnie wynik będzie około 12:00. Tak, jak pierwsza betka.

Darii, to ja spieszę z gratulacjami.
A teraz zastosuj się do zaleceń dr. Odpoczywaj i dbaj o siebie.

Fusun, bo to jest tak, że jak Pan Bóg chce kogoś ukarać, to mu odbiera rozum. I u mnie nastąpiło dzisiaj zaćmienie umysłu, że pojechałam do LuxMedu. Ale miałam wizytę i za jednym zamachem zrobiłam progesteron i betę.

Lawendowy, będzie dobrze. jestem pewna. A co z progesteronem? Przy pierwszej becie też badałaś? Chociaż w sumie nie ma co porównywać, skoro w innym labie robiony. Z tą karą boską to nie przesadzaj. Ot, zwykłe zaćmienie, bez podtekstów :)

Lawendowy nic się nie martw. Koniecznie powtórz betę w tym samy labie. &&&&&&&&&&&&
Madzialenak gratuluję! Ale Sebuś duży! Całuski dla Was i szybkiego powrotu do domku.
Aduś piesio cudny :-)

Dziś byłam w szkole rodzenia i to już były ostatnie zajęcia. Mieliśmy wycieczkę na porodówkę. I kurcze, akurat trafiliśmy jak pogotowie przywiozło rodzącą kobietę... Ale się darła :szok: Normalnie mi się zrobiło słabo i przeraziłam się i przez kilka minut nie dochodziło do mnie co ta położna mówiła.... Kurde, boję się :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że mam wysoki próg wytrzymałości bólu.
A tak poza tym, to dalej jakaś taka bez mocy jestem i znów usnęłam chyba dopiero o 3 nad ranem :baffled:

Aktualizacja dot. Aduś (już ma ubraną koszulkę Lidera) oraz Darii (płeć dziecka).

WRZESIEŃ

1. ADUŚ (17 wrzesień - cc) – syn Maksymilian
2. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka Milena

PAŹDZIERNIK

3. SONY (18 październik) – syn Paweł
4. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
5. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn Norbert
6. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
7. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
8. GOSIA_1983 (31 październik) – córka Milena

LISTOPAD

9. AVOCADO (24 listopad) – córka
10. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

11. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
12. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

13. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn
14. MEMORIES (25 styczeń 2014) - córka

LUTY

15. DARII (2 luty 2014) - prawdopodobnie córka

MARZEC

16. MajaSauer ( 6 marzec 2014)
17. SYLWIA1985 ( 22 marzec 2014)

KWIECIEŃ

MAJ
18. LOLITKA -córka Natalia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madzialenak, na reszcie mozesz przytulic i calowac Sebusia. Gratuluje!!! :-) Wracaj szybko do formy i zycze szybkiego powrotu do domciu.

Adus, psiaczek slociutki :-)

Lawendowy; czekam na powtorke bety.

Darii, biedactwo.... ale skoro trzeba lezec i sie oszczedzac, to trzeba.Wszystko dla dobra dzieciatka.

Gotadora, zapomnialam Ci pogratulowac dwoch trojeczek ;-)

reklama
lawendowy sen tak jak dziewczyny uważam, że to wina innego labo i jutro beta wyjdzie piękna. Tańcuję aż mnie kopytka bolą:tak:.

darii może to rzeczywiście dziewczynka taka zwinna :D.

madzialenak ogromne gratulacje! :-D:-D. Sebuś duży chłopaczek, będzie się teraz opiekował mamusią. Życzę Ci, żeby brzuszek szybko przestał boleć i gratulacje dla tatusia!

Adus szczeniaczek boski! ma oczka rozrabiaki, oj ma :-).

lolitka bardzo dobrze robisz, zaklepuj miejsce na liście!

Misia piękna ta Twoja Lidka, takie zdjęcie mogłabym sobie powiesić na ścianie:-D.

Kate ogromne gratulacje! !:-D:-D możesz trzymać skarb w ramionach, to piękne.

A ja jestem najszczęśliwszą osobą na świecie, serduszko mojego maleństwa pika jak szalone! :-D:-D:-D. Doczekałam się swojej kruszynki po 8 latach, przez łzy nie mogłam wyjść z gabinetu, a kochana pani doktor mnie przytulała do tego. Mam swoje kilka milimetrów szczęścia!

Do góry