reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
no ale jak nie je owocow ogolnie to to bedzie problemem… A musy owocowe??
Od czasi do czasu.Troche w zlobku je.Czasami ma faze ale to rzadko.Bardziej sezonowe i niestety uwielbia winogrona i to w calosvi gardzi pokrojonymi a ja zawalu dostaje i kaze jej glosno grysc😁 W domu wprowadzilam zakaz na winogrona bo to nie na moje nerwy🥴

Od czasi do czasu.Troche w zlobku je.Czasami ma faze ale to rzadko.Bardziej sezonowe i niestety uwielbia winogrona i to w calosvi gardzi pokrojonymi a ja zawalu dostaje i kaze jej glosno grysc😁 W domu wprowadzilam zakaz na winogrona bo to nie na moje nerwy🥴
daj jej winogrono, nie badz durna. Niech je owoce, to wazne. A mandarynki teraz? Jest sezon na cytrusy, warto dawac

Mandarynki i inne cytrusy to trzeba obierac zw skprki i tylko ten moaz zje i to jak zechce🥴predzej kabanosa czy krewetke zje😆
no to obierz. Ej serio, zobacz wymieniasz owoce i wymowki czemu ich nie je. Kabanos i krewetka sa jej niepotrzebne, a owoce tak… Serio warto uczyc i dawac jej probowac bo to wartosciowe.

Nie dosc ze brak kupy,brak apetytu to jeszcze rzygala jak kot.Humor normalnie dopisywal,brak drzemki ale.to normalne ze jej nie ma w domu.Sama nie wiem co z nia robic🥺

Nie dosc ze brak kupy,brak apetytu to jeszcze rzygala jak kot.Humor normalnie dopisywal,brak drzemki ale.to normalne ze jej nie ma w domu.Sama nie wiem co z nia robic🥺
jelitowka. Jakis wirus. To juz wiesz czemu nie chce jesc.
Co do kupy to ona nie musi zrobic codziennie, jak zdazy sie dzien bez to nie znaczy od razu ze ma zaparcia.
Nie zmuszaj do jedzenia, podawaj plyny w malych ilosciach, ale czesto i coz - cierpliwosci.

reklama
jelitowka. Jakis wirus. To juz wiesz czemu nie chce jesc.
Co do kupy to ona nie musi zrobic codziennie, jak zdazy sie dzien bez to nie znaczy od razu ze ma zaparcia.
Nie zmuszaj do jedzenia, podawaj plyny w malych ilosciach, ale czesto i coz - cierpliwosci.
Dzis noc byla ciezka,bida moja nawet wymiotpwala po wodzie.Ale na szczescie pozniej juz pila i nie wymiotowala.Dzis maz zostal i ma osc do lekarza.Ostatnio jak tak miala okazalo soe ze to byl korona,bo ja padlam o zarazilam kolezanki.

Do góry