reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja już po lekarzu Mój Staś waży już 540gram 😍😍😍 wszystko dobrze, jest tak ruchliwy że az lekarz się śmieje że będzie piłkarzem 😍😍😍 zdjęć nie mam z dziś . Jedynie jakieś jedne na który Nic nie widać 🙈🙈🙈wiecie co jest najlepsze ... Ja dalej w to nie wierzę , nie wierzę że to się wszystko dzieje ❤️❤️ nie wierzę że będę mamą , że w moim brzuchu rośnie nowe życie . Nie wierzę że będę miała synka , tego wymodlonego , wymarzonego , wywalczonego . Nie wierzę że kiedyś usłyszę te najważniejsze i najpiękniejsze słowo jakim jest MAMA ❤️❤️❤️

reklama
Żech mego szczęśliwa 😂. Dobre 😂.
A więc będzie śliczna dziewuszka❤️. Masz już imię? Zakupy porobione?
Tak, Imię wybrane, będzie Antonina ❤
Ciuszki dla młodej w większości już mam, do szpitala teraz zbieram rzeczy 🙈 a resztę wyprawki to później, później na spokojnie 🙂
Jutro mam pierwsze badanie krzywej cukrowej, nigdy nie miałam tego badania. Mam nadzieję, że dam radę 😅

Ja już po lekarzu Mój Staś waży już 540gram 😍😍😍 wszystko dobrze, jest tak ruchliwy że az lekarz się śmieje że będzie piłkarzem 😍😍😍 zdjęć nie mam z dziś . Jedynie jakieś jedne na który Nic nie widać 🙈🙈🙈wiecie co jest najlepsze ... Ja dalej w to nie wierzę , nie wierzę że to się wszystko dzieje ❤️❤️ nie wierzę że będę mamą , że w moim brzuchu rośnie nowe życie . Nie wierzę że będę miała synka , tego wymodlonego , wymarzonego , wywalczonego . Nie wierzę że kiedyś usłyszę te najważniejsze i najpiękniejsze słowo jakim jest MAMA ❤️❤️❤️
Cudownie, że wszystko dobrze ❤ ja też chyba uwierzę jak urodzę 😅 Gratulacje 🥰

Ja też tak nie wierzyłam🙆‍♀️. Ciągle w lustro patrzałam i oglądałam brzuch😜. W nocy jak się przebudzalam to macalam czy dalej mam brzuszek czy nie🙆‍♀️. Takie to in vitro postrane jak zbyt długo się starasz i nie wychodzi. Ta niepewność i brak wiary w powodzenie zostaje w naszych głowach🙄.
Staś pięknie rośnie i to jest najważniejsze ❤️❤️❤️. Zdjęcie jeszcze zrobisz❤️. Cieszę się z tobą ❤️

@fredka84 opowiadaj jak w pracy, żyjesz 🤣🤣🤣 a może odzylas😁
Dziś byłam pierwszy dzień i kompletnie noc nie robilam😜. Lenistwo i pogaduszki z koleżankami na całego 😍. Było fajnie. Wreszcie widziałam więcej niż jedną osobę przez cały dzień 😂. Na mojej wiosce ludzie chyba na zimę zapadają w sen i budzą sie dopiero wiosną🤷‍♀️. Kompletnie nikogo nie widać 🤷‍♀️
Wstałam o 5.20 i o dziwo wyrobiłam się na luzie😊. Korzystam z tej godziny na karmienie ie i wychodzę o 14 po malego i idziemy na spacer. A jak będzie padało to pójdę do teściowej. O 15 tej mąż kończy pracę i razem jedziemy do domu

Tak, Imię wybrane, będzie Antonina ❤
Ciuszki dla młodej w większości już mam, do szpitala teraz zbieram rzeczy 🙈 a resztę wyprawki to później, później na spokojnie 🙂
Jutro mam pierwsze badanie krzywej cukrowej, nigdy nie miałam tego badania. Mam nadzieję, że dam radę 😅
My właśnie w sobotę idziemy do siostry meza na 4 urodziny małej Tośki 😊

Ja też tak nie wierzyłam🙆‍♀️. Ciągle w lustro patrzałam i oglądałam brzuch😜. W nocy jak się przebudzalam to macalam czy dalej mam brzuszek czy nie🙆‍♀️. Takie to in vitro postrane jak zbyt długo się starasz i nie wychodzi. Ta niepewność i brak wiary w powodzenie zostaje w naszych głowach🙄.
Staś pięknie rośnie i to jest najważniejsze ❤️❤️❤️. Zdjęcie jeszcze zrobisz❤️. Cieszę się z tobą ❤️
Oj z tym dotykaniem brzucha też mam 🙈🙈ja zaś codziennie rano sprawdzam czy dalej jest na tym samym miejscu .... Był moment że nawet sobie robiłam zdjęcia żeby porównywać czy jest taki sam , czy się nie zmniejsza 🙈🙈🙈🤦‍♀️🤦‍♀️ a jak dostaje kopniaki to po prostu wiem że on tam jest i rośnie ale nie wierzę ... Dziś jak wracaliśmy od lekarza to mąż mi to samo powiedział ... Że nie wierzy że to się dzieje ... Boi się iść do sklepu i zacząć kupować dla synka bo boi się że tylko śni 🥺🥺🥺🥺 ( chyba dlatego jeszcze wózka nie kupiłam ... Bo dalej nie wierzymy ... ) Buziaki dla Kajtka 😘😘❤️❤️❤️❤️

reklama
Dziś byłam pierwszy dzień i kompletnie noc nie robilam😜. Lenistwo i pogaduszki z koleżankami na całego 😍. Było fajnie. Wreszcie widziałam więcej niż jedną osobę przez cały dzień 😂. Na mojej wiosce ludzie chyba na zimę zapadają w sen i budzą sie dopiero wiosną🤷‍♀️. Kompletnie nikogo nie widać 🤷‍♀️
Wstałam o 5.20 i o dziwo wyrobiłam się na luzie😊. Korzystam z tej godziny na karmienie ie i wychodzę o 14 po malego i idziemy na spacer. A jak będzie padało to pójdę do teściowej. O 15 tej mąż kończy pracę i razem jedziemy do domu
No widzisz , teraz już z górki.

Do góry