reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja już po lekarzu Mój Staś waży już 540gram 😍😍😍 wszystko dobrze, jest tak ruchliwy że az lekarz się śmieje że będzie piłkarzem 😍😍😍 zdjęć nie mam z dziś . Jedynie jakieś jedne na który Nic nie widać 🙈🙈🙈wiecie co jest najlepsze ... Ja dalej w to nie wierzę , nie wierzę że to się wszystko dzieje ❤️❤️ nie wierzę że będę mamą , że w moim brzuchu rośnie nowe życie . Nie wierzę że będę miała synka , tego wymodlonego , wymarzonego , wywalczonego . Nie wierzę że kiedyś usłyszę te najważniejsze i najpiękniejsze słowo jakim jest MAMA ❤️❤️❤️

reklama
Żech mego szczęśliwa 😂. Dobre 😂.
A więc będzie śliczna dziewuszka❤️. Masz już imię? Zakupy porobione?
Tak, Imię wybrane, będzie Antonina ❤
Ciuszki dla młodej w większości już mam, do szpitala teraz zbieram rzeczy 🙈 a resztę wyprawki to później, później na spokojnie 🙂
Jutro mam pierwsze badanie krzywej cukrowej, nigdy nie miałam tego badania. Mam nadzieję, że dam radę 😅

Ja już po lekarzu Mój Staś waży już 540gram 😍😍😍 wszystko dobrze, jest tak ruchliwy że az lekarz się śmieje że będzie piłkarzem 😍😍😍 zdjęć nie mam z dziś . Jedynie jakieś jedne na który Nic nie widać 🙈🙈🙈wiecie co jest najlepsze ... Ja dalej w to nie wierzę , nie wierzę że to się wszystko dzieje ❤️❤️ nie wierzę że będę mamą , że w moim brzuchu rośnie nowe życie . Nie wierzę że będę miała synka , tego wymodlonego , wymarzonego , wywalczonego . Nie wierzę że kiedyś usłyszę te najważniejsze i najpiękniejsze słowo jakim jest MAMA ❤️❤️❤️
Cudownie, że wszystko dobrze ❤ ja też chyba uwierzę jak urodzę 😅 Gratulacje 🥰

Ja też tak nie wierzyłam🙆‍♀️. Ciągle w lustro patrzałam i oglądałam brzuch😜. W nocy jak się przebudzalam to macalam czy dalej mam brzuszek czy nie🙆‍♀️. Takie to in vitro postrane jak zbyt długo się starasz i nie wychodzi. Ta niepewność i brak wiary w powodzenie zostaje w naszych głowach🙄.
Staś pięknie rośnie i to jest najważniejsze ❤️❤️❤️. Zdjęcie jeszcze zrobisz❤️. Cieszę się z tobą ❤️

@fredka84 opowiadaj jak w pracy, żyjesz 🤣🤣🤣 a może odzylas😁
Dziś byłam pierwszy dzień i kompletnie noc nie robilam😜. Lenistwo i pogaduszki z koleżankami na całego 😍. Było fajnie. Wreszcie widziałam więcej niż jedną osobę przez cały dzień 😂. Na mojej wiosce ludzie chyba na zimę zapadają w sen i budzą sie dopiero wiosną🤷‍♀️. Kompletnie nikogo nie widać 🤷‍♀️
Wstałam o 5.20 i o dziwo wyrobiłam się na luzie😊. Korzystam z tej godziny na karmienie ie i wychodzę o 14 po malego i idziemy na spacer. A jak będzie padało to pójdę do teściowej. O 15 tej mąż kończy pracę i razem jedziemy do domu

Tak, Imię wybrane, będzie Antonina ❤
Ciuszki dla młodej w większości już mam, do szpitala teraz zbieram rzeczy 🙈 a resztę wyprawki to później, później na spokojnie 🙂
Jutro mam pierwsze badanie krzywej cukrowej, nigdy nie miałam tego badania. Mam nadzieję, że dam radę 😅
My właśnie w sobotę idziemy do siostry meza na 4 urodziny małej Tośki 😊

Ja też tak nie wierzyłam🙆‍♀️. Ciągle w lustro patrzałam i oglądałam brzuch😜. W nocy jak się przebudzalam to macalam czy dalej mam brzuszek czy nie🙆‍♀️. Takie to in vitro postrane jak zbyt długo się starasz i nie wychodzi. Ta niepewność i brak wiary w powodzenie zostaje w naszych głowach🙄.
Staś pięknie rośnie i to jest najważniejsze ❤️❤️❤️. Zdjęcie jeszcze zrobisz❤️. Cieszę się z tobą ❤️
Oj z tym dotykaniem brzucha też mam 🙈🙈ja zaś codziennie rano sprawdzam czy dalej jest na tym samym miejscu .... Był moment że nawet sobie robiłam zdjęcia żeby porównywać czy jest taki sam , czy się nie zmniejsza 🙈🙈🙈🤦‍♀️🤦‍♀️ a jak dostaje kopniaki to po prostu wiem że on tam jest i rośnie ale nie wierzę ... Dziś jak wracaliśmy od lekarza to mąż mi to samo powiedział ... Że nie wierzy że to się dzieje ... Boi się iść do sklepu i zacząć kupować dla synka bo boi się że tylko śni 🥺🥺🥺🥺 ( chyba dlatego jeszcze wózka nie kupiłam ... Bo dalej nie wierzymy ... ) Buziaki dla Kajtka 😘😘❤️❤️❤️❤️

reklama
Dziś byłam pierwszy dzień i kompletnie noc nie robilam😜. Lenistwo i pogaduszki z koleżankami na całego 😍. Było fajnie. Wreszcie widziałam więcej niż jedną osobę przez cały dzień 😂. Na mojej wiosce ludzie chyba na zimę zapadają w sen i budzą sie dopiero wiosną🤷‍♀️. Kompletnie nikogo nie widać 🤷‍♀️
Wstałam o 5.20 i o dziwo wyrobiłam się na luzie😊. Korzystam z tej godziny na karmienie ie i wychodzę o 14 po malego i idziemy na spacer. A jak będzie padało to pójdę do teściowej. O 15 tej mąż kończy pracę i razem jedziemy do domu
No widzisz , teraz już z górki.

Do góry