reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@motylek24 a jak sprawy u ciebie wyglądają? Coś nowego?
W tym roku udało mi się zrobić Szczepki komarzycy 💪. Miałam 8 doniczek a zdążyłam urwać 4 gałązki bo przymrozek mnie zaskoczył 🤦. Teraz pewnie kwiaty będą strasznie drogie jak nawozy i ogrzewanie tak poszło do góry 😔
Byłam u wszystkich świętych. Onkolog podirytowany moja sugestią o nieusunięciu zmiany, zrobił USG i sam chyba nie wie co się stało. Twierdzi że niczego złego tam nie ma. Kolejną wizytę mam u niego na NFZ w styczniu. Pozwolił też na leki hormonalne, ale po progesteronie jestem taką jedzą że szok. Zawsze byłam jędzowata ale po tabletkach przechodzi granicę normalności. Aktualnie mam brać progesteron od 16 DC do 26 DC. Zobaczymy co się stanie.

reklama
@motylek24 a jak sprawy u ciebie wyglądają? Coś nowego?
W tym roku udało mi się zrobić Szczepki komarzycy 💪. Miałam 8 doniczek a zdążyłam urwać 4 gałązki bo przymrozek mnie zaskoczył 🤦. Teraz pewnie kwiaty będą strasznie drogie jak nawozy i ogrzewanie tak poszło do góry 😔
Ogród to szkoda pisać. Ruszymy dopiero wiosną. Nawozy kupiłam ale ile można zrobić zapasów. Jedno co mam to nasiona pomidorów, w tym roku jeszcze tydzień temu jedliśmy swoje. Papryczkowe z biedronki potrafią leżakować i leżakować.

Jak Kajtuś, okropne te choroby. Dziś córka opowiadała historyjki. Marysia rzygała przy śniadaniu, w zasadzie to do talerza😂😂😂, natomiast chłopiec kulturalnie do umywalki😜. Zatem czekamy na rzyganko🤦

Dziewczyny pomóżcie, suplementowala któraś melotonine dziecku powyżej roku? Podajcie nazwę i dawkę jaką Wam zalecono dla dziecka ?

Dziewczyny pomóżcie, suplementowala któraś melotonine dziecku powyżej roku? Podajcie nazwę i dawkę jaką Wam zalecono dla dziecka ?
ja. Nikt mi nie zlecal konkretnej. Po prostu kupilam w kroplach dla dzieci. Sama ustalilam minimalna dawke czyli 4 krople. Efekt bylo widac po jakichs 3tyg. Sama tez zadecydowalam, ze podaje 3tyg, tydz odatawiam i tak 3 cykle.
Moje decyZje skonsultowalam z pediatra, ktora powiedziala - zgadzam sie. Rozwazam zostanie pediatra 🤣

ja. Nikt mi nie zlecal konkretnej. Po prostu kupilam w kroplach dla dzieci. Sama ustalilam minimalna dawke czyli 4 krople. Efekt bylo widac po jakichs 3tyg. Sama tez zadecydowalam, ze podaje 3tyg, tydz odatawiam i tak 3 cykle.
Moje decyZje skonsultowalam z pediatra, ktora powiedziala - zgadzam sie. Rozwazam zostanie pediatra 🤣
Masz szansę 😂. Dobrze ci idzie 😂

reklama
Do góry