reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Adaptacja zalezy od dziecka.Z moja jest latwo bo ona sama pcha sie do obcych i to wszedzie az czasami mi glupio jak doslownie liczy komus zeby w buzi.Ostatnio robila noski noski obcej kobiecie😅 zostawala bez pro lemu z moja szwagierka ktora praktycznie nie widziala bo ona w Noemczech siedzi.od malego bez problemu zostawala wiec wiedzialam ze nie bedzie zle.Ale sa i dzoeci co i moesiac moga sie adoptowac.
Ja wracam do pracy w przyszlym roku na poczatku marca.
Cyganskie dziecko super ❤️

reklama
Mam nadzieje ze jutro bedzie jeszcze lepiej chociz sie boje bo ma jutro tam jesc sniadanie.na wszelki wypadek podam butle z mm i niech zaleja woda.Bo moja to cos ostatnio tylko na mm keci no chyva ze tata je to wtedy ona wszystko chce co tata🥴
Jak jutro bedzie ok to w srode na lezakowanie juz ma zistac to dopiero panie beda nialy hard core🤣jak im zasnie o 12 to bedzie cud nad cudy bardziej niz to ze ona jest na swiecie hehehe🤣🤣
spodziewaj sie tam wszytskwigo co w domu jest niemozliwe 😆
Ale fajnie, ze poszlo gladko. Dobry znak.
Zlobki sa fajne 😁

mam uczucia ambiwalentne ;)
U ciebie to jedno slowo wystarczy😅ja misze zawsze sie qygadac🤣🤣🤣
Dzis Misia poszla na 2.5 godz.za godzine juz niecala ide po nia.dzis spala do 8.30 jak na zlosc bo na 9 do zlobka na sniadanie.jadla ponoc ze az milo😉
Czy to wporzadku ze ja sie ciesze ze mialam 2.5 god.dla siebie?Jak mi dobrze...😄

@Magda 1234 a jak u Was? Masz już jakiś termin porodu?
Hej ja po wielkiej awanturze wyszłam w czwartek wieczorem ze szpitala ,psychixznie jestem wykończona. Dziewczyna z sali której wyszedł niby negatywny test urodziła dziewczynkę z zapaleniem płuc i odrazu zostali przewiezione do innego szpitala tak że tak. Ja wczoraj byłam na wizycie ,wszystko ok oprócz wód płodowych bo jest tylko 6 a normą jest 5. Nie mogę pić bo wymiotuje i leki nie pomagają. Ale przepływy są prawidłowe i inne rzeczy więc ten tydzień dojadę na rezerwie w czwartek mam jeszcze ktg. W poniedziałek mam wizytę i już zapadnie decyzja czy już CC czy jeszcze tydzień pociągnę max. W każdym bądź razie będzie to już 36 tydzień więc i tak mimo tych wszystkich strasznych rzeczy udało się zyskać dużo na czasie bo jak trafiłam do szpitala był 32 tydzień .ja już powoli szykuje wyprawkę do szpitala i nastawiam się że w przyszłym tygodniu już będzie po..

Hej ja po wielkiej awanturze wyszłam w czwartek wieczorem ze szpitala ,psychixznie jestem wykończona. Dziewczyna z sali której wyszedł niby negatywny test urodziła dziewczynkę z zapaleniem płuc i odrazu zostali przewiezione do innego szpitala tak że tak. Ja wczoraj byłam na wizycie ,wszystko ok oprócz wód płodowych bo jest tylko 6 a normą jest 5. Nie mogę pić bo wymiotuje i leki nie pomagają. Ale przepływy są prawidłowe i inne rzeczy więc ten tydzień dojadę na rezerwie w czwartek mam jeszcze ktg. W poniedziałek mam wizytę i już zapadnie decyzja czy już CC czy jeszcze tydzień pociągnę max. W każdym bądź razie będzie to już 36 tydzień więc i tak mimo tych wszystkich strasznych rzeczy udało się zyskać dużo na czasie bo jak trafiłam do szpitala był 32 tydzień .ja już powoli szykuje wyprawkę do szpitala i nastawiam się że w przyszłym tygodniu już będzie po..
Została ostatnia Ci prosta. Super, że dotrwalas do 36t. Już dla dziecka będzie bezpiecznie.

reklama
U ciebie to jedno slowo wystarczy😅ja misze zawsze sie qygadac🤣🤣🤣
Dzis Misia poszla na 2.5 godz.za godzine juz niecala ide po nia.dzis spala do 8.30 jak na zlosc bo na 9 do zlobka na sniadanie.jadla ponoc ze az milo😉
Czy to wporzadku ze ja sie ciesze ze mialam 2.5 god.dla siebie?Jak mi dobrze...😄
w porządku. Rok siedzenia samej z dzieckiem... nie każdy jest matka polka z powołania, tzn. lubi i spełnia sie tylko wychowując dzieci i będą w domu (ja nie jestem) zwlaszcza ze jej tam dobrze, a i początki mogą też byc trudne. Korzystaj:) Na którą Miskę jutro prowadzisz? może jutro kawa? męża nmam w domu wiec mogłabym się na drzemce wymknąć na mala czarna:)

Do góry